Menu
Zoete zomers met de zomerkleuren van 2016

Ieder jaar hebben we weer een andere zomer waarin nieuwe avonturen ontstaan en veel veranderingen in plaatsvinden. De ene zomer ontvluchten we de Nederlandse regen en genieten we aan het strand in de Bahama's, terwijl we de andere zomer het land niet uit hoeven omdat het heerlijk weer is. We kunnen dan genieten in het zonnetje op een festival of in onze eigen achtertuin Hetzelfde geldt voor de kledingtrends en de kleuren die ieder jaar weer opnieuw veranderen. Het leuke hieraan is dat we onze kledingkast steeds weer een beetje aan kunnen vullen. In deze blog vertel ik je welke modekleuren dit seizoen helemaal hot zijn.

Spijker, marshmallows en suikerspinnen

Afgelopen jaren zijn de felle kleuren volop in de mode geweest en dit zijn gelukkig blijvertjes, want niets maakt ons vrolijker dan fijne kleurtjes in leuke kleding. Verder zijn dit jaar de pasteltinten helemaal 'je van het'! De donkere kleuren van de winter kunnen weer de kast in en de lichte kleurtjes kunnen heerlijk gedragen worden. Het zomerseizoen staat dit jaar in het teken van spijkerstofjes, marshmallows, suikerspinnen en nog veel meer zoete kleuren!

De zomerkleuren 2016

Hier geven we je tips over het dragen en combineren van deze zomerse en zoete modekleuren.

  • Rose Quartz. Dit is de topkleur van dit jaar! Deze kleur straalt kalmte en compassie uit.
  • Peach Echo. Deze fijne zachte en warme zomerse kleur kun je goed combineren met zowel felle kleuren als de kleur Rose Quartz.
  • Serenity. Deze koele kleur blauw geeft een gevoel van verademing en ontspanning. Door Rose Quartz en Serenity te combineren creëer je balans en vrede en zet je een statement neer. Deze twee kleuren zullen dit seizoen de mode-, beauty- en interieurland domineren.
  • Snorkel Blue. De felle kleur Snorkel Blue is geïnspireerd op het water. Je kunt deze kleur combineren met de zachte blauwe kleur 'Serenity' of met andere lichte kleuren.
  • Buttercup. Buttercup is een fel gele kleur die vrolijkheid en lente uitstraalt!
  • Limpet Shell. Deze mooie aqua kleur is een kleur die je outfit afmaakt of een nieuwe uitstraling geeft. De kleur is goed te combineren met 'Lilac Gray' of 'Snorkel Blue'.
  • Lilac Gray. 'Lila Grey' is een lila kleur die een beetje naar het grijs neigt te gaan. De kleur is makkelijk te combineren met stoere of klassieke looks.
  • Fiesta. Dit is een felle, feestelijke en energieke kleur die ideaal is voor een opvallende look.
  • Iced Coffee. Deze mooie egale kleur is de kleur van ijskoffie. Ook deze kleur is makkelijk te combineren als basiskleur.
  • Green Flash. Appeltjesgroen is een andere benaming voor deze kleur. Je kunt deze kleur goed combineren met felle kleuren, voor een opvallende look.
Terug naar Trend watch