Home / Fashion Blog / Tips & Tricks / Zo voorkom je een ladder in je panty

Zo voorkom je een ladder in je panty

Door Anela - op 24-10-2019 - Update 29-10-2019
Zo voorkom je een ladder in je panty

De nachtmerrie van iedere vrouw die tijd en moeite heeft gestoken in het verzorgen van haar zelf en het zorgvuldig uitkiezen van haar outfit: een ladder in haar panty. Ben jij een persoon die op z'n tijd een forse ladder in haar panty veroorzaakt? Je hoeft geen nood panty meer mee te nemen! Met deze tips kun je gewoon voorkomen dat je een lader in je panty veroorzaakt.

1. De vriezer is de beste vriend van je panty

Je hebt er vast wel eens van gehoord: je stopt je panty in de vriezer voor dat je hem de eerste keer aantrekt om ladders in je panty te voorkomen. Wij kunnen bevestigen dat het echt werkt! Maak je panty vochtig en stop de panty in een plastic zakje. Stop het zakje met de vochtige panty één nacht in de vriezer en laat hem de volgende ochtend ontdooien en opdrogen. Wij horen je al denken: waarom zou de vriezer ladders in mijn panty voorkomen? Het is eigenlijk heel simpel. De kou van de vriezer zocht ervoor dat de vezels sterker worden en hierdoor wordt het risico op ladders in je panty een stuk lager.

2. Spray haarlak om je panty heel te houden

Het sprayen van haarlak heb je wellicht al een keer gedaan om je gecreëerde kapsel ook zo te behouden. Haarlak zorgt voor stevigheid, dus haarlak is ook handig om ladders in je panty te voorkomen. Spray na het aantrekken van je panty een dun laagje haarlak op je panty. Dit zorgt voor een extra laagje versteviging. Haarlak is dé nieuwe ladder preventie!

3. Size does matter!

Het is echt niet erg om je panty een maatje groter te nemen, in tegendeel zelfs het is hartstikke slim! Niets is zo risky in het leven om een net iets te krappe panty omhoog te hijsen. Heb jij lange benen? Heel erg mooi, maar kies dan niet voor een normale panty. Ladders, ladders, ladders. Waarschijnlijk gaat je teennagel al door de panty heen wanneer je hem de eerste keer aantrekt. Pronk met je lange benen en kies voor een panty met het label “tall”. Zo trek je een stuk minder snel ladders in je panty.

4. Optrekken voorkomen met een string over je panty

Het klinkt heel gek: een string over je panty heen?! Vaak wordt een ladder in je panty veroorzaakt door het optrekken van je panty. Een string of onderbroek over je panty heen zorgt ervoor dat je panty op de plek blijft zetten en niet afzakt!

5. Voorzichtig zijn doet wonderen

De meest vanzelfsprekende tip, maar we vertellen hem nog maar eens: hoe voorzichtiger jij omgaat met je panty's, hoe kleiner de kans op een ladder wordt. Vijl je nagels vooraf, smeer body lotion op je benen en was je panty in een speciaal waszakje!

Hou deze tips in gedachte wanneer je een outfit met panty aandoet. YouStyle heeft er alle vertrouwen in dat jij vanaf nu een aantal panty's minder gaat gebruiken dit winterseizoen!

Wist jij dat je ook andere varianten van een panty kunt dragen onder je jurk of rok? Naast panty's kun je ook kiezen voor stockings, jarretels of hold-ups. Benieuwd wat de beste optie is voor jouw outfit? Lees dan onze blog hier!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Anela Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven