Menu
Zo rock jij wijde pijpen op z’n best!

Skinny jeans en strakke broeken domineerden al een aantal jaren het straatbeeld. Ondanks dat de ultra strakke pijpen nog wel een tijdje zullen blijven, wordt er steeds meer ruimte gemaakt voor andere modellen broeken. De broek met wijde pijpen is helemaal terug van weggeweest. Langzaam gaan we weer naar de uitlopende broeken toe. Een hele tijd geleden, vóórdat er skinny jeans waren, waren wijde pijpen voor jeans en broeken heel normaal. Niemand wilde iets weten van een broek die strak om je benen zat. Er is dus al een tijd geweest dat wijde pijpen razend populair waren. Ondanks dat nog niet iedereen een broek met wijde pijpen aan durft, op de echte fashionista’s en de durvers onder ons na, lijken wijde pijpen een echte come back te maken!

High heels onder wijde pijpen

Jij draagt jouw broek met wijde pijpen het beste met hakken! Dankzij de hak komt jouw broek niet op de grond. Plus hakken maken jouw outfit nog vrouwelijker. Wijde pijpen zijn over het algemeen al heel flatteus. De fit zorgt ervoor dat bredere heupen in balans zijn en met high heels lijken je benen helemaal eindeloos! Je hoeft niet direct aan pumps te denken. Een blokhak of sleehak staan ook mooi onder een wijde broek. Houd je meer van sneakers? Dan kan je kiezen voor sneakers met een plateauzool! Met de soort schoenen die je kiest, kan je een bepaalde look creëren. Ga voor sneakers met plateauzolen om een sporty look te stylen of kies een chique outfit met zwarte, glimmende pumps.

De top maakt de broek

Wijde pijpen kunnen in diverse stijlen worden gedragen. Je kan een bepaalde style creëren door de schoenkeuze, maar het is de top die de broek compleet maakt! Wanneer er een chique gelegenheid op de agenda staat, kan je een broek met wijde pijpen combineren met een blouse. Voor een casual of sportieve look kan je kiezen voor een leuk T-shirt. Let er wel op dat de top niet te wijd is zodat je outfit langzaam uitloopt. Bovenin lekker strak en onderin uitlopend door de wijde pijpen.

Lengte van de broek

Wanneer je een broek met wijde pijpen koopt, moet je er op letten dat de broek tot op de enkels komt. Zorg er dus voor dat je let op de lengte van de broek. Sommigen vinden het juist stylish als de broek tot op de grond komt. Dit kan natuurlijk ook! Maar persoonlijk vind ik dat zonde van de broek.

Hangen er al een paar toffe wijde pijpen in jouw kledingkast? Bekijk de diverse broeken van YouStyle en shop jouw broek met wijde pijpen hier!

Terug naar Tips & Tricks