Menu
Zo laat jij je mooiste lichaamsdelen beter opvallen!

Wij staan als vrouwen vaak lang voor de spiegel om te kijken of de outfit wel goed is en je goed staat. Je weet waarschijnlijk ook waar jouw zwaktes liggen en welke delen van jouw lichaam juist super mooi zijn. Daarom leggen wij je uit hoe jij je beste lichaamsdelen het beste kan benadrukken!

Armen

Wil jij je getrainde armen graag showen? Ga dan voor kleding zoals tanktops, een top met mouwtjes, een hemdje met spaghettibandjes, een tanktop of camisole. Zo laat jij die gespierde armen waar je zo hard voor gewerkt hebt in de sportschool goed zien!

Benen

Heb jij van die mooie lange benen waar menig vrouw jaloers op is? Laat ze dan zien! Om je lange benen goed te showen kun je het beste gaan voor een rok boven de knie of een kortere jurk. Hierdoor leg jij de nadruk op die lange stelten van je! Voor meiden met lange benen werken tricot rokjes erg goed die aan de voorkant iets korter zijn dan aan de achterkant want hierdoor lijken je benen nog langer. Heb jij geen zin om een rokje of jurk te dragen? Ga dan voor een high wasited jeans.

Billen

Bezit jij een Kardashian booty? En wil je deze graag laten zien? Gebruik dan een lange rok om ze te benadrukken. Maar naast de lange rok zijn eigenlijk alle strakke rokken hier geschikt voor. Al geeft een rok over de knie net dat beetje extra.

Nek en kaaklijn

Ben je trots op je hals of vind je dat je een mooi gezicht hebt? Dan moet je absoluut gaan voor een boothals. Deze heeft namelijk de beste vorm om je nek en kaaklijn goed te accentueren waardoor jij zult stralen!

Je enkels

Zijn jou enkels nu mooi slank en ben je er heel blij mee? Dan wil je die natuurlijk aan de wereld laten zien. Ga dan voor een rok of jurk die net iets boven de enkels komen of een broek die stopt boven de enkels. Maak het af met een paar mooie heels en jouw enkels zullen shinen.

Terug naar Style tips