Menu
Zo kun je het beste een T-shirt stylen!

Een T-shirt is een item dat bijna elke vrouw wel in haar kast heeft liggen. Zo zijn er ook vele manieren hoe je een T-shirt kunt combineren. In je broek, los hangend, puntje in je broek of misschien maak je wel een knoop in je shirt rondom je taille. Lees in dit artikel hoe je een basic T-shirt stijlvol kunt maken en welke T-shirt jij sowieso moet hebben!

Hoe een basic T-shirt toch stijlvol maken?

Een simpel T-shirt hoeft niet alleen thuis gedragen te worden. Zo kun je een T-shirt door bepaalde tricks toch gemakkelijk stijlvol maken.

  • Wanneer je toch wat meer vorm in het shirt wilt krijgen kun je er een knoop in maken. Door een knoop in je shirt te maken komt je figuur er meteen mooier uit en het ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit! Let op dit kan wel alleen met een shirt dat wijd genoeg is, wanneer dit niet zo is kan het shirt beschadigen.
  • Wil je liever niet je buik showen? Dan kun je ook je T-shirt in je broek doen. Zorg er dan wel voor dat je dit niet te strak doet, dit kan er namelijk een beetje gek uitzien. Trek er daarom weer een stukje uit zodat het mooi over je broek valt.
  • Verder kun je ook alleen het voorste puntje van je shirt in je broek stoppen. Dit maakt je outfit net wat spannender dan dat je het los laat hangen.
  • Wanneer je voor een wat stoerdere outfit wilt gaan is het juist leuk om je shirt uit je broek te laten hangen. Draag er verder nog een paar sneakers onder en je bent ready to go.

3 T-shirts die iedere vrouw in haar kast moet hebben liggen!

Er zijn talloze modellen aan T-shirts, maar er zijn 3 shirts die eigenlijk elke vrouw wel moet hebben.

Overslag T-shirt

Het eerste T-shirt wat je echt in je kast moet hebben liggen is het overslag T-shirt. De naam zegt het al het T-shirt heeft een overslag in het midden van het shirt. Dit zorgt ervoor dat er een v-hals ontstaat en een leuk effect inhet midden van het shirt. Het overslag T-shirt is net wat stijlvoller als een normaal basic T-shirt omdat er net wat meer gebeurt in de outfit. Deze top kun je vrijwel met alles combineren. Zorg er wel voor wanneer je er een rok onder draagt het geen overslag rok is, dit gaat er namelijk gek uitzien.

Oversized T-shirt

Het tweede T-shirt wat je in je kast moet hebben liggen is een oversized T-shirt. Naast dat deze shirts heerlijk zitten kun je er ook een leuke stoere, casual outfit mee creëren. Zo kun je het voorste puntje van het shirt in je broek doen maar kun je ook het T-shirt gewoon los laten hangen. Doe er nog een paar leuke sneakers of Dr. Martens onder en je kunt zo de deur uit!

Cropped T-shirt

Als laatst is het ook altijd leuk om een cropped T-shirt in je kast te hebben liggen. Een cropped T-shirt is erg leuk voor de warme dagen maar ook leuk in de herfst en lente onder een blazer. Zo kun je een leuke outfit creëren door een lange pantalon met een cropped T-shirt en oversized blazer combineren tot een stijlvolle outfit. Ook voor de warmere dagen is dit een erg leuke outfit. Zo hoef je alleen de lange pantalon om te wisselen met een short pantalon!

Terug naar Tips & Tricks