Menu
Zo kun je een rode broek combineren

Verschillende studies hebben uitgewezen dat de kleur rood vrouwen aantrekkelijker maakt. Daarnaast is rood ook de kleur van de liefde en geeft hij een krachtig gevoel af. Het is dus niet raar dat jij je al sneller goed voelt in rode kleding en dat het je uitstraling beïnvloed. De kleur rood zorgt er zelf niet alleen voor dat jij aantrekkelijker bent voor je omgeving maar je voelt je er zelf ook aantrekkelijker en zelfverzekerder door. Het is dus een goed idee om een rode broek te dragen!

Een rode broek combineren

Nu heb je een rode broek gekocht maar je hebt geen flauw idee hoe je deze met de rest van je garderobe gaat combineren. Wij leggen je daarom uit hoe je deze broek het beste kunt combineren zodat jij zal opvallen.

Een rode broek kun je combineren door een aantal basis kleuren of zachte kleuren te gebruiken. Denk hierbij aan kleuren zoals wit, zwart, blauw, grijs of crème kleuren. Zorg dat de broek de eye catcher wordt en houdt de rest basic. Hierdoor krijg je een goede balans in je outfit en zal iedereen naar je outfit kijken.

Één broek voor meerdere gelegenheden

Je kan een rode leren broek voor vele verschillende momenten gebruiken. Wanneer je deze naar het werk draagt moet je er rekening mee houden dat je waarschijnlijk er ook ietwat zakelijk uit moet zien. Een goede combinatie is dan om deze broek te combineren met een zwarte coltrui en een zwarte laars. Draag hierover een grijze mantel en je zal indruk maken op je klanten.

Ga je een avond uit? Dan kun je de rode leren broek ook aantrekken. Zorg dat je de broek ook hier weer als pronkstuk gebruikt. Combineer je broek met een aantal rustige items. De combinatie rood met zwart is hier een hele goede optie. Ga voor een zwarte blouse of top, hierover een zwart jasje en maak je outfit af met een paar zwarte hakken.

Deze broek is ook goed als casual item te dragen. Om hem dan iets minder opvallend te maken is het een slim idee om de broek te combineren met een licht item. Een goed voorbeeld is een witte blouse. Maak je outfit af met een biker jas of een spijkerjasje en draag er een paar chelsea boots onder. Als accessoires kun je dan een sjaal om doen wanneer het wat frisser is buiten.

Welke kleuren passen er bij rood

Deze vraag zul je jezelf wel vaker gesteld hebben. Daarom hebben wij even de kleuren op een rijtje gezet die passen bij een rode broek voor dames. Op deze manier zul jij nooit meer twijfelen welke kleuren er wel of niet bij deze kleur passen. De kleuren die jij het beste kunt combineren op je rode broek voor dames zijn:

  • Wit
  • Grijs
  • Donkerblauw
  • Bruintinten
  • Zwart
  • Donkere groentinten
  • Felle kleuren als roze, oranje en paars. Gebruik deze om te colourblocken.
Terug naar Style tips