Menu
Zo draag je denim on denim!

Denim on denim is een van de trends die je vast wel eens hebt geprobeerd. Als je het goed doet, zie je er fenomenaal uit. Lukt het net niet? Dan kan het al snel op een flop lijken. Stiekem is het toch heel simpel om een perfecte denim on denim outfit te combineren. Wij vertellen jou hoe!

De ideale denim on denim combinaties

Spijker op spijker of denim on denim is eigenlijk een hele makkelijke manier om een stylish outfit op te baseren. De trend is al jaren hot en ook dit seizoen kun je sowieso je favoriete spijkerstofjes tevoorschijn halen. Het is heel begrijpelijk als je wat moeite hebt met de juiste items combineren. Ondanks dat het een makkelijke manier is, kun je ook super easy de fout in gaan!

Als eerste moet je weten dat het zeker niet nodig is om alleen denim items precies in dezelfde kleur te combineren. Doe dit juist niet! Tenzij de pasvormen optimaal zijn, kun je met dezelfde kleur items iets makkelijker de fout in gaan. Voor een easy maar super trendy denim on denim look, mix je donker en licht denim met elkaar. Bijvoorbeeld een donkere skinny jeans met een flowy lichtere denim bloes.

Accessoires? Yes!

Qua accessoires kun je veel kanten op, wat betreft een denim on denim look. Een girly zijden sjaaltje als riem, of een gestructureerde camel crossbody tas, maken je outfit super leuk af! Ook kun je eindeloos veel soorten schoenen onder een denim on denim outfit aan!

Zo zie je maar weer dat het eigenlijk heel simpel is om een super stylish denim on denim look te creëren. Wij hebben dan ook onze favoriete denim items hieronder verzameld, om jou te inspireren. Shop ze direct gemakkelijk hier via YouStyle ;)))

Terug naar Trend watch