Menu
Zo draag je de kimono

Sommige kledingitems zijn zó veelzijdig, dat je ze gewoon moet hebben. Een perfect voorbeeld hiervan is de kimono. Er wordt vaak gedacht dat de kimono alleen als jasje voor thuis wordt gebruikt, maar dit is zeker niet waar. Er zijn tegenwoordig zo veel soorten prachtige kimono's voor allerlei soorten gelegenheden, dat de kimono een absolute musthave is geworden. Heb je nog geen idee hoe en waar je 'm kunt dragen? Wij geven tips!

Let's go to the beach

Een kimono is vaak gemaakt van luchtige, dunne stoffen. Dit maakt 'm ideaal voor op het strand. Je draagt de kimono gemakkelijk over je bikini of badpak heen. Hij is gemakkelijk aan en uit te trekken en daarnaast ook nog superfashionable. De kimono is deze zomer jouw vakantie musthave!

Street-style look

Naast de luchtige kimono's zijn er ook kimono's gemaakt van dikkere stoffen. Deze zijn ideaal voor je dagelijkse, streetstyle outfit. In de zomer combineer je een kimono gemakkelijk met een shortje en top. In de winter een lange jeans en je bent ready to go!

Comfy en sexy

Een kimono is ook een waar essential voor in huis. Door zijn makkelijke model en zachte stoffen, switch je zo tussen je werkoutfit naar een ontspannende outfit. Bovendien is een kimono erg sexy als jasje over je lingeriesetje. Comfortabel, modieus én sexy: de kimono heeft het allemaal!

Ook zo gek op dit veelzijdig kledingitem? Wij hebben alvast een aantal leuke kimono's voor je op een rijtje gezet. Bloemenprints, fluwelen, effen en doorschijnende kimono's zijn hot! Shop jouw favoriet nu! ♥

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.