Menu
Zo creëer je de perfecte strandoutfit!

Wanneer het een echte zomerdag is gaan vele mensen weer lekker naar het strand. Als het zover is wil je natuurlijk wel een leuke strandoutfit aantrekken. Bij een strandoutfit is het belangrijk dat je luchtige kleding draagt, wat het soms lastig maakt om te stylen. In deze blog geven we je een aantal handige style tips, zodat jij dit jaar met de perfecte strandoutfit naar het strand kan gaan.

Luchtige kleding

Als je naar het strand gaat wil je natuurlijk niet te veel laagjes dragen. Luchtige kleding is daarom echt een must! Zo is een luchtig jurkje eigenlijk altijd wel goed. Denk hierbij aan een kaftan jurkje, een overhemd jurkje, een wikkeljurkje, etc. Zolang het maar niet te strak zit! Een mooie kimono is hierbij ook een echte aanrader! Liever geen jurkje dragen? Dit is geen probleem! Er zijn namelijk ook genoeg luchtige rokjes. Tevens kun je deze rokjes ook op een badpak dragen waardoor je in principe geen shirtje meer hoeft te dragen. Ideaal dus! Bijna alle rokjes zijn wel geschikt, maar het liefst geen spijker of leren rok, deze stoffen zijn vaak erg warm wat niet erg fijn is als je naar het strand gaat. Verder is een playsuit is ook ideaal om te dragen naar het strand. Playsuits zijn verkrijgbaar in allerlei soorten printjes en modellen. Zorg er ook hier weer voor dat je voor een luchtige stof kiest!

Zonnebril

Een mooie zonnebril kan bij je strandoutfit ook zeker niet ontbreken. Zo heb je keus uit vele soorten modellen zonnebrillen. Zonnebrillen wat je dit jaar erg veel terug gaat zien komen zijn de grote zonnebrillen, de cateye zonnebril, de ronde designer zonnebril en de vierkante zonnebril. Doordat er zoveel keus is, zit er voor iedereen wel een mooie zonnebril tussen. Weet je niet goed welke zonnebril jou het beste staat? Lees dan hier welke zonnebril het beste bij jouw gezicht past!

Sandalen

Dichte schoenen dragen naar het strand is echt een no go. Maar slippers of sandaaltjes zijn daarentegen juist echte een must. Dit jaar zie je een paar slippers en sandalen echt terugkomen. Zo zie je bijvoorbeeld slippers met een plateau, slippers met een band en verschillende leuke sandaaltjes terugkomen. Zorg wel dat je sandaaltjes niet te strak zitten want dit kan gaan schuren met het zand en dat willen we natuurlijk ook niet hebben.

Strandtas

Als laatst kan een strandtas natuurlijk ook niet ontbreken. Een boho strandtas maakt je strandoutfit hierbij helemaal af. Dit is een tas wat vaak gemaakt is van stro materiaal wat geïnspireerd is uit de Ibiza sferen. Je hebt deze tassen in allerlei soorten modellen en eigenlijk is elk model wel geschikt zolang alles er maar in past. Ook heb je nog stoffen strandtassen, en ook deze tassen zijn erg geschikt om mee te nemen naar het strand. Je hebt ook deze tassen weer in allerlei kleuren en modellen. Ook hier geldt weer dat de tas niet te klein moet zijn.

Terug naar Trend watch