Menu
Zo combineer je de dad sneaker met een outfit

Tijdens de winter dragen de meeste fashionista's laarsjes om het koude weer te trotseren en laten ze hun sneakers vaker in de kast staan. Maar wij vinden dat je deze dad sneakers ook goed kunt dragen tijdens deze winter periode. Een dad sneaker is eigenlijk gewoon een sneaker die wat bulky is. Zo zie je vaak dat deze sneakers een dikkere zool heeft of een old school look heeft. Deze sneakers zijn het helemaal op dit moment en wat lopen ze heerlijk! Daarnaast kun je deze sneakers eindeloos combineren. Wij geven je alvast een aantal outfits waarmee je ze kunt combineren zodat jij al een stuk op weg bent!

Suit up!

Je ziet het steeds vaker. Vele fashionbloggers en modellen zweren erbij; het dragen van dad sneakers onder een pak! Jij kan nu dus je blazer en pantalon uit de kast halen. De sneakers zorgen ervoor dat jij een kleine sportieve draai geven aan de look en toch zakelijk overkomt. Dit is dé perfecte look wanneer je een keertje iets anders wilt dan het dragen van hakken.

Combineer hem met denim!

Oké, deze combinatie is misschien wat voor de hand liggend maar een goed paar sneakers staat goed onder een denim jeans. Jij hebt een brede keuze in al deze jeans. Ga voor een nonchalante look met een boyfriend jeans of combineer je sneakers met een skinny jeans. Wanneer jij niet genoeg kan krijgen van denim, is de denim in denim look ook helemaal iets voor jou! Maak deze outfit helemaal af met een leuke dad sneaker.

Sporty dress

Je kan ook je sneakers onder een jurkje dragen. Hierdoor maak je het verschil tussen de jurkjes en sportieve look erg duidelijk. De dad sneakers geven de vrouwelijke look net iets meer sportieviteit. Wij houden er in ieder geval van!

Sportief met een paar dad sneakers

Een echte favoriet van ons is de sporty look. Jij kan lekker comfortabel over straat lopen terwijl je er toch geweldig uitziet. Jij kan dus gewoon heerlijk in een joggingbroek over straat. Een joggingbroek is in alle kleuren verkrijgbaar en is ideaal wanneer jij het slechte weer moet trotseren of geen zin hebt om een uitgebreide outfit bijeen te maken. Maak je look af met een sweater en jij bent ready to go!

Sokjes combineren met je sneakers

Vroeger wilde je dat je sokken nooit gezien werden en zorgde we er allemaal voor dat we een paar enkelsokken drogen. Tegenwoordig is het juist leuk om je sokken iets boven je sneakers uit te laten komen. Dit kun je doen met de standaard witte sokken maar ook glittersokken of sokken met een kantenrandje. Zeg maar doei tegen koude enkels!

Terug naar Style tips