Menu
Zo combineer je Birkenstocks met je outfit!

You either love them or you hate them: Birkenstocks. Iedere lente en zomer komen ze weer terug en wij vinden ze helemaal geweldig! Maar omdat ze een specifieke look hebben, kan het lastig zijn om Birkenstocks te combineren met verschillende looks. Daarom hebben wij een aantal Birkenstock outfit ideeën voor je, die behalve stylish ook comfortabel zijn!

Simpel, comfortabel en minimalistisch.

Birkenstocks zijn perfecte basics voor warme dagen. Combineer ze gemakkelijk met een paar shorts of je favoriete jeans, een leuk graphic t-shirt en klaar is je outfit. Zo ben je ready voor de dag, wat voor een dag dit ook moge zijn. Boodschappen doen, shoppen of school? Dit is zeker een prima Birkenstock outfit voor diverse casual gelegenheden!

Een stoere Birkenstock outfit

Voor een stoere look, combineer je je Birkenstocks met een zwarte ripped jeans, een camo jasje of een leren jasje en een simpel wit t-shirt. Fijn casual, maar met een edge. Deze combinatie is ook weer heel geschikt voor diverse soorten gelegenheden of dagelijkse bezigheden.

Een maxi jurk of maxi rok, lekker flowy

Schoenen voor onder een maxi jurk of maxi rok vinden kan soms tricky zijn. Voor een super comfortabele casual outfit combineer je je favoriete maxi met een paar Birkenstocks. Als het een hele warme dag is, is zo'n outfit ideaal om lekker koel en comfy te blijven. Ook is deze combinatie een perfecte festival outfit!

Stijlvol en netjes met Birkenstocks

Deze toffe slipper hoeft niet alleen heel casual gedragen te worden. Als je Birkenstocks combineert met een mooi passende jeans, een nette blouse of een top met een blazertje, heb je gemakkelijk een nette outfit. Voor de dagen waarop je misschien een korte afspraak hebt, waar je niet in je sweats heen kan, of als je gewoon zin hebt in een classy look!

Een leuke Birkenstock outfit creëren kan dus eigenlijk ook best makkelijk, met items die je waarschijnlijk thuis al in de kast hebt liggen. Het enige wat nu nog moet, is een paar perfecte Birkenstocks vinden. Wij hebben onze favorieten hieronder voor je verzameld, om het shoppen wat makkelijker te maken. Have fun!!!

Terug naar Style tips