Menu
Zilveren boots combineren voor de Oudejaarsavond!

Wil jij graag stralen tijdens Oudejaarsavond of heb je een mooi paar zilveren laarzen maar weet je niet hoe je deze moet combineren? Dan geven wij je een aantal outfitcombinaties zodat jij tijdens de jaarwisseling er stralend op staat! Wij laten je drie outfits zien zodat iedere vrouw haar favoriete zilveren boots kan combineren!

Zilveren boots met een jurkje

Wanneer jij zilveren laarsjes aan doet onder je jurkje, is het verstandig om de rest van je outfit rustig te houden. Ga daarom voor een little black dress die je mooi combineert met een aantal sieraden. Zo zijn je schoenen de echte eyecatchers van je outfit en sta je er mooi en elegant op.

Combineer je zilveren laarzen met een broek

Houd je niet zo van het dragen van jurkjes? Dan kun je ook heel gemakkelijk je zilveren boots combineren met een mooie zwarte pantalon of skinny jeans. Draag daarbij een rustige blouse en maak je outfit af met een mooi jasje. Zo sta jij er vrouwelijk en stoer op!

Een rokje met zilveren boots combineren

Wil je geen jurk of broek dragen tijdens de jaarwisseling? Dan kun je nog altijd gaan voor een leuke outfit met een rokje! Ga op zoek naar een leuke zwarte korte rok. Het leuke aan een rok is dat je jouw bovenstukjes eindeloos ermee kan combineren. Zo kun je gaan voor een trui, blouse of een leuke body top.

Terug naar Style tips