Menu
Witte laarsjes: zo combineer je ze

Sommige moeten nog even wennen aan het witte laarsje en andere hebben deze te gekke schoen allang in de kast liggen. Hoewel je niet zo snel zou grijpen naar een witte schoen in de winter is dit toch wel echt een trend waar je je eens aan moet wagen. Hoe jij het witte laarsjes kan combineren lees je hier!

Opvallende boots!

Na al die zwart leren stoere bikerlaarsjes zijn we écht toe aan iets anders. En onze gebeden zijn gehoord! Wij verwelkomen jou: de witte laarsjes! Verkrijgbaar in allerlei leuke modellen zoals een heel basic model, met ritsen, veters of misschien toch wel het bikerlaarsjes met klittenband in het WIT! Hoe leuk! Ook zien we allerlei verschillende hoogtes in de hak. Met keuze uit een leuk wit cowboy laarsje tot een iets hogere laars met ook hogere hak. Dit jaar zijn je laarsjes aan de beurt om op te vallen! Lees verder om er achter te komen hoe je witte laarsjes kan combineren.

Outfits bij je witte laarsjes

Het handige aan deze trend is dat witte laarsjes echt met alles te combineren zijn. Doe inspiratie op uit deze outfits en stel zelf je outfit met witte laarsjes samen. Ga aan de slag en combineer ze met:

Een maxi/midi jurkje met print
Nog zo'n universeel item wat je eigenlijk altijd wel aan kan trekken. Het maxi of midi jurkje met lange mouwen in het liefst natuurlijk een leuk printje. Hier passen je witte laarsjes perfect onder! Je hoeft geen rekening te houden met of de kleuren bij elkaar staan en je tovert je gewone outfit om tot een stylish geheel!

De jumpsuit / boiler suit
De boiler suit is een beetje te vergelijken met een jumpsuit maar dan net even iets stoerder. Het is een overall die verkrijgbaar is in allerlei soorten kleuren. Onze voorkeur gaat in dit geval uit naar een donkerdere kleur zoals marine blauw of donkergroen. Combineer dit met je witte laarsjes en je bent snel klaar met het uitzoeken van outfit :).

Een blazer pak
Nog iets wat we tegenwoordig overal in de winkels zien; het blazer pak. Wat heb je nodig? Gewoon een blazer en een bijbehorende pantalon in dezelfde kleur of motief. Zo zou je een effen pak kunnen kopen, maar je vind ze ook in motieven zoals bijvoorbeeld ruiten. Je witte laarsjes combineren met je blazer pak zorgt voor een prachtig en afgewerkte outfit.

De flared pants
Nee, we zijn de flared pants nog steeds niet beu. En er blijven maar vele variaties op komen die stuk voor stuk geweldig zijn. Combineer je zwarte flared pants met een gekleur truitje en een kleuraccent in bijvoorbeeld je tas en maak het af met je witte boots. Lekker casual!

Wil jij nog meer handige en trendy tips hebben? Lees dan ook eens onze andere style tips blogs eens!

XOXO – YoustyleTerug naar Style tips
Geschreven door:
Michèl
Michèl

Ik ervaar fashion als een vorm van zelfexpressie. Je individualiteit vinden, definiëren en omarmen. You are what you wear, right?