Menu
Winterlaarzen trends voor aankomend seizoen

De dagen worden alweer korter, de avonden zijn al koeler en dat betekent: het najaar komt eraan! Een nieuwe reden om te shoppen, want er duiken steeds meer nieuwe trends op voor het najaar welke we ongetwijfeld ook in onze kledingkast willen hebben. Zo zijn er ook weer trends gespot voor winterlaarzen, want niemand zit natuurlijk te wachten op koude tenen. Daarom zetten wij de nieuwste najaarstrends voor winterlaarzen voor je op een rij. Happy shoppings!

Laklaarzen

Lak is altijd goed! Chique loafers, comfy sneakers of zwarte enkellaarsjes; het kan allemaal! En we blijven onze favoriete laklaarzen ook dit najaar gewoon dragen, want ook dan zijn ze weer helemaal on-trend. Combineer deze laarzen met een simpele outfit zodat je schoenen echt de eyecatcher van je outfit zijn.

Rood & wit

Opvallend en een tikkeltje gewaagd.. Rode en witte laarzen. Op de catwalk kwamen ze al veelvuldig voorbij. Van korte enkellaarsjes tot overknee: het kan allemaal aankomend seizoen.

De cowboylaars

De cowboylaars blijft favoriet en is ook aankomend seizoen weer on-trend. Combineer deze laars met een strakke jeans, leuke jurk of een nette pantalon en je look is compleet.

Blingbling

De één houdt er van en de ander vindt het juiste verschrikkelijk: blingbling. Aankomend seizoen zijn steentjes, studs en glitters niet weg te denken van laarzen en vooral bij zwarte laarzen zien we deze versieringen veel terug. Creëer een stoere look met studded enkellaarsjes of ga voor een glitterlaars met hak voor een feestelijke look.

Prints

Ook prints behoren dit najaar wéér tot de trends. Bloemen, panter en marmer: we gaan het allemaal zien aankomend seizoen. Laarzen met prints zorgen voor nét dat beetje extra, maar let er wel op dat je outfit niet too much wordt. Combineer deze laarzen daarom met een effen outfit en maak ook hier weer de laars de eyecatcher van je look.

Terug naar Trend watch