Menu
​Winter must haves

Wil je het koude weer bestrijden zonder je gevoel voor mode op te offeren? Wij weten precies wat je nodig hebt. Hieronder vind je de top wintergarderobe must haves die je moet hebben voor een chic en stijlvol winterseizoen.

Kasjmier trui

Niets zegt off-duty chic als een kasjmier trui. Deze trui ziet er geweldig uit met een overhemd met een kraag dat bij alles past, inclusief midi-rokken, jeans, bedrukte broeken en leren broeken.

Fedora hoed

Hoewel een hoed misschien niet in je opkomt als je denkt aan winter must haves, is een wollen of vilten fedora hoed een geweldige manier om warm te blijven zonder in te boeten aan stijl, aangezien dit accessoire elke outfit er beter uit kan laten zien.

Jeans zonder scheuren

Jeans zijn een onmisbaar kledingstuk voor drie van de vier seizoenen, maar in de winter is het handig om uit de buurt te blijven van scheuren en gaten. Daar is het meestal te koud voor.

Rechtere stijlen maken tegenwoordig een comeback, maar wij vinden skinny jeans het gemakkelijkst om deze tijd van het jaar te dragen, vooral met langere laarzen. Het is helemaal een kwestie van voorkeur, dus draag wat het beste bij je past!

Wollen jurk- ‘sweater dress’

Een wollen jurk is niet alleen vrouwelijk en chic, het houdt je lekker warm deze winter. Combineer het met panty's en laarzen voor een chique en moeiteloze look. Draag het naar kantoor, naar de kerk of voor de lunch met de meisjes.

Gewatteerde jas

Iedereen heeft een gewatteerde jas nodig in zijn wintergarderobe collectie. Een van de belangrijkste eigenschappen van het gewatteerde jas is het vasthouden van warmte. Een gewatteerde jas is speciaal gemaakt en ontworpen om je warm te houden.

Winter laarzen

Naast het feit dat ze je voeten warm houden, bevatten geïsoleerde winterlaarzen vaak nog andere eigenschappen die ervoor zorgen dat je uitrusting beter bestand is tegen sneeuw en regen. En je hoeft stijl niet op te geven om je voeten warm te houden, er zijn tal van stijlvolle en trendy heavy-duty winterlaarzen.

Terug naar Style tips