Menu
WIN: 2x Goodiebag van Libra Djewelz

We hebben weer een leuk webshopje ontdekt! Libra Djewelz is een Nederlandse webshop met leuke, trendy sieraden en accessoires. Van tassen tot ringen en van horloges tot riemen: er is voor ieder wat wils. Niet alleen dames kunnen hun hart ophalen bij de gevarieerde collectie van Libra Djewelz, er zijn ook leuke kids items en zelfs heren sieraden te krijgen.

En het mooie is: Wij mogen er maar liefst twee gevulde goodiebags weggeven van de webshop Libra Djewelz. Twee keer een tas vol met leuke accessoires, zoals een portemonnee, ring en oorbellen. Een tas vol met goodies... wie wil dit nou niet?

Doe mee met de facebook winactie!

Over Libra Djewelz

Daphne Reijnen, oprichtster van Libra Djewelz, verkoopt niet alleen sieraden. Ze maakt ze ook zelf. Naast haar fulltime baan is ze altijd graag creatief bezig geweest, en het was dan ook haar droom om haar grote passie om te zetten tot een volwaardige baan. Dat is gelukt, en het resultaat is Libra Djewelz.

"Alle bestellingen worden met zorg verpakt en verstuurd", aldus Daphne. "Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de gratis cadeauservice. Je kunt erop vertrouwen dat het cadeautje mooi wordt ingepakt, en je ontvangt er ook een gratis cadeaukaartje bij waar je een persoonlijke boodschap op kunt schrijven".

Onze favorieten

Libra Djewelz Winactie

Deze stijlvolle studded portemonnee is altijd goed! Ook de simple but stylish Ernest Dameshorloges zijn favoriet bij iedereen @ YouStyle. En voor de mannen? Deze mooie RVS heren armband met rubber is een absolute eyecatcher.

Win: 2x goed gevulde goodiebag

Wil jij, samen met je best friend, kans maken op twee goed gevulde goodiebags van Libra Djewelz? Doe dan zeker mee met onze facebook actie!

KLIK HIER OM MEE TE DOEN

Terug naar WIN!