Menu
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.

Wikkeljurken zijn perfect voor zomerse gelegenheden!

Deze jurk staat prachtig bij iedereen! Wikkeljurken geven jouw figuur direct een boost. De jurk accentueert jouw vrouwelijke rondingen en laat de taille smaller ogen. Wikkeljurkjes zijn de ideale zomerjurken voor zowel lange, kleinere, forsere als dunne vrouwen. Deze jurk is perfect voor elke zomerse gelegenheid, van casual tot chique. Win-win!

Day at the beach

Heb je een dagje naar het strand op de planning staan? Vergeet naast je slippers, zonnebril en strandlaken dan niet je wikkeljurk klaar te leggen! Wikkeljurkjes zijn een echte must have wanneer je vaak op het strand te vinden bent. Je kan deze namelijk makkelijk over je bikini heen dragen. Heb je nog andere dingen op de planning staan? Geen probleem, met deze zomerse outfit ben jij ready to go!

Festival vibes

Tijdens een festival wil jij natuurlijk een fashionable en comfortabele outfit rocken. Zoek niet langer naar jouw festival outfit! Wikkeljurken zijn namelijk super stylish en ook nog eens praktisch op een festival. Kies voor een lossere variant, deze wikkeljurkjes bewegen mee met jouw dansmoves! Met toffe schoenen en accesoires maak jij jouw festival look compleet. Wat dacht je van funky bikerboots en een piloten zonnebril voor een stoere look?

Ga voor chique met wikkeljurkes

Ook in de zomer staan er wel eens chiquere gelegenheden in onze agenda. Het aanbod wikkeljurkjes is enorm groot, hier zitten dan ook genoeg chiquere modellen tussen. Denk aan luxe uitziende stoffen. Wikkeljurkjes gemaakt van velours zijn bijvoorbeeld ideaal voor deze gelegenheden. Je kan ook kiezen voor langere wikkeljurken. In dit geval geven deze een fancy optie. Sexy pumps en een mooie clutch maken jouw outfit helemaal af!

Hangen er al wikkeljurken in jouw kledingkast voor de zomerse dagen? Bekijk het aanbod jurken van YouStyle en scoor jouw wikkeljurken hier!

Terug naar Style tips