Menu
Welke schoenen draag je onder een jumpsuit?

Jumpsuits zijn al een tijdje trendy en wij voorspellen dat zo ook nog wel even populair zullen blijven. Hoe leuk een jumpsuit of een playsuit ook is, het kan soms een best tricky zijn om er een goed passend paar schoenen bij te vinden. Het hangt er natuurlijk van af wat voor een jumpsuit je hebt, maar bepaalde schoenen zullen ook een bepaald soort look geven. Onze top tips als het gaat om welke schoenen onder een jumpsuit het leukste staan, hebben wij hieronder op een rij gezet voor je!

Welke schoenen onder elegantere jumpsuits?

Als je een jumpsuit hebt die een elegantere uitstraling heeft, en van een fijner stofje is gemaakt, dan kun je wellicht het beste voor een mooi paar heels gaan. Dit soort schoenen onder een jumpsuit geven een nette en stijlvolle look, die bijvoorbeeld heel geschikt is voor een bruiloft! Niet zo'n fan van hoge hakken? Een paar mooie sandalen of ballerina's kan dan ook heel goed.

Welke schoenen onder sportieve playsuits?

Een playsuit zal in de meeste gevallen een meer casual look en feel hebben. Hieronder zijn sneakers dan ook ideaal! Een jumpsuit kan uiteraard ook prima met sneakers, ook als deze een nettere uitstraling heeft. Combineer je een nette playsuit met sneakers, creëer je een mooie balans tussen casual en chic.

Heels onder een sportieve jumpsuit staan echter ook super leuk! Denk aan de Kardashians, deze prachtige dames zul je vaak rond zien lopen met killers heels onder een sportieve outfit. Ook op deze manier kun je gemakkelijk een toffe balans creëren tussen elegant en sportief.

Ideale schoenen onder jumpsuits als het kouder is

Als je een losser zittende jumpsuit hebt, zijn stoere enkellaarsjes perfect in de herfst en winter. Heb je een bodycon jumpsuit, dan staat deze super sexy met overknee laarzen!

Afhankelijk van de look waar je voor wilt gaan, en uiteraard ook de stijl van je jumpsuit of playsuit, kun je verschillende soorten schoenen prima eronder combineren. Hieronder hebben wij onze favoriete suits en top schoenen voor jou verzameld. Happy Shopping ;)))

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!