Menu
Welke nagellak kleur past bij jouw sterrenbeeld?

Heb jij ook wel eens het probleem dat je niet weet welke kleur nagellak je op je nagels moet doen en zit je uren lang naar je potjes nagellak te kijken? Zit je bij de nagelsalon en zit je te twijfelen? Dan geven wij je graag een zetje in de goede richting! Of je nu voor acryl- of gel nagels gaat, alle kleuren zijn mogelijk. Wij hebben voor ieder sterrenbeeld de perfecte kleuren gevonden! Al deze kleuren zijn ook nog eens bij onze nagelverzorging te vinden. Zo hoef jij nooit meer te twijfelen over de kleur die je kiest!

Waterman – 21 januari t/m 18 februari

Iemand die het sterrenbeeld Waterman heeft, is een echt familiemens. Ze hebben graag veel gezelschap om zich heen en kunnen ze lekker eigenwijs zijn. Daarbij trekken ze graag hun eigen plan en doen ze waar ze zelf zin in hebben. Hierdoor kun jij het beste donkerblauw als nagelkleur kiezen.

Vissen – 19 februari t/m 20 maart

Iemand met het sterrenbeeld Vissen kan het beste gaan voor de kleur lichtblauw. Lichtblauw heeft namelijk een speelse kleur maar komt ook schattig en lief over. Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn graag speels, lief en gevoelig. Ook zijn ze zeer gedreven en inspirerend.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Een Ram kickt op avonturen en zal een uitdaging niet uit de weg gaan. De Ram is gek op gezelligheid en is een grote brok energie. Daarom kun je het beste gaan voor een leuke uitdagende kleur. Ga daarom voor de kleur aubergine aangezien die het beste bij jouw persoonlijkheid aansluit.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Een echte doorzetter vind je in iemand met het sterrenbeeld Stier. Zij geven namelijk niet snel op en zijn echte vakvrouwen! Bij deze stoerdere vrouwen hoort een bossy kleur. Kies daarom voor grijs!

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Personen met het sterrenbeeld Tweelingen doen graag dingen over de top. Niks is te gek voor hun! Lol maken staat bovenaan op hun lijstje en daardoor komen ze jeugdig en sociaal over. Tweelingen kunnen daarom het beste kiezen voor een zilveren nagellak.

Kreeft – 22 juni t/m 23 juli

Vrouwen met het sterrenbeeld Kreeft staan er om bekend dat ze erg vrouwelijk zijn. En wat is nu een vrouwelijkere kleur dan rood?! Een persoon met het sterrenbeeld Kreeft is erg betrouwbaar en loyaal en ze willen niet graag the centre of attention zijn.

Leeuw – 24 juli t/m 23 augustus

Wanneer je op zoek bent naar iemand met lef en een tikje brutaliteit kun je het beste kijken naar een Leeuw. Leeuwen zijn namelijk erg creatief en speels en zijn graag het middelpunt van de belangstelling. Voor iemand met het sterrenbeeld Leeuw is de kleur bordeauxrood super!

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Heb jij het sterrenbeeld Maagd? Dan ben jij erg georganiseerd en lekker vrouwelijk. Maagden willen namelijk graag alles tot in de puntjes uitgewerkt hebben. Daarbij moet alles gaan zoals zij het willen. De kleur roze past daarom perfect bij iemand met het sterrenbeeld Maagd.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Iemand die beslissingen maken moeilijk vindt, heeft meestal het sterrenbeeld Weegschaal. Zelfs bij de kleinste dingen zoals een kleur nagellak uitkiezen wordt het al moeilijk. Een Weegschaal houdt van romantische dingen en zijn zelf erg charmant. Daarom past de kleur lila erg goed bij een Weegschaal.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Een van de eerlijkste mensen hebben het sterrenbeeld Schorpioen. Daarbij komt ook dat Schorpioenen vaak erg mysterieus zijn en graag dingen voor zichzelf houden. Hierdoor past de kleur goud perfect bij een Schorpioen.

Boogschutter – 23 november t/m 22 december

Personen met het sterrenbeeld Boogschutter zijn niet bang voor veranderingen. Ze zeggen waar het op staat en staan sterk in hun schoenen. Hierdoor kun je Boogschutters niet snel iets wijs maken. Daarbij komt ook dat een Boogschutter erg nieuwsgierig zijn. Ook zijn ze graag een vrije vogel. Hierdoor past de kleur donkergroen het beste bij jou als je een Boogschutter bent.

Steenbok – 23 december t/m 20 januari

Ben jij een Steenbok? Dan ben je erg praktisch en streef je ernaar om succesvol te zijn. Een trend die momenteel erg veel gebruikt wordt zijn de nude kleuren. Deze kleur past ook helemaal bij jouw sterrenbeeld! Wanneer je voor een oude roze of nude kleur gaat, zorg je er ook nog eens voor dat je vingers langer lijken.

Terug naar Must haves