Menu
Weet jij wanneer je je bh moet vervangen?

Iedere meid heeft wel een of een paar favoriete bh's die ze eigenlijk altijd aan heeft. De rest zit gewoon niet even lekker en eindigen ergens onder een stapel in de kast. Maar ook bh's zijn zo nu en dan aan vervanging toe. Weet jij wanneer je je bh moet vervangen?

Replace you beloved BH!

Het is logische dat wanneer een bh kapot is je hem weggooit. Deze ga je toch niet meer aantrekken.. Zo zijn er nog een paar andere redenen waarom je je bh zou moeten vervangen met een nieuwe. Des te meer redenen om eens goed te investeren in een nieuw lingerie setje!

Reden 1: Hij zit niet meer zoals gewenst

Ook jouw borsten kunnen door de tijd heen veranderen. Ze groeien of worden juist een stukje kleiner waardoor je bh gewoon niet meer zit zoals hij hoort te zitten. Je merkt dat de bh te los zit of dat de bandjes zelfs op de grootste stand nog in je schouders snijden. Tijd om een nieuwe bh met ook een nieuwe maat aan te schaffen dus!

Reden 2: Hij is zo oud dat je hem aan niemand kunt vertonen

Dat het je favoriete bh is, is duidelijk te zien aan het afgedragen stofje, de vlekken en de vervaagde kleur die niet meer mooi te krijgen is. Het is je meest comfortabele bh maar je kleding uit trekken in het bijzijn van andere is echt een no-go. Vind je niet dat het tijd is om deze vaatdoek weg te gooien? Start je zoektocht naar een bh die (bijna) even lekker zit maar er 10x keer mooier uit ziet. Wanneer jij eens je shirt moet uit trekken schaam je je in ieder geval niet voor je bh.

Reden 3: Een jeukerig gevoel

Je bh is een mooie opslagplaats voor bacteriën. Vooral als je een push-up bh draagt zal bijvoorbeeld zweet zich hier veel sneller in verzamelen. Je bh's moet je dan ook met regelmaat in de wasmachine gooien. Heb jij af en toe last van een jeukerig gevoel wanneer je een (redelijk) oude bh draagt, gooi deze dan maar mooi weg en koop een nieuwe en schone bh!

Heb je ook nog een jeans in de kast die niet meer lekker zit? Lees dan de blog 'Help! Mijn favoriete jeans zit niet meer goed!' om er achter te komen hoe je je jeans weer als gegoten kan toveren!

Terug naar Style tips