Menu
Wat zegt jouw sterrenbeeld over je stijl?

Iedereen checkt wel eens zijn horoscoop. Maar we kijken dan vooral naar de liefde of carrière. En of je er nou in gelooft of niet, je horoscoop lezen is altijd wel leuk. Zo kan je sterrenbeeld bijvoorbeeld veel zeggen over de soort kledingstijl die je hebt! Deze informatie hebben wij hieronder kort voor jou verzameld. Zoek je sterrenbeeld op, en check of het klopt met jouw stijl!

Ram

Comfort is key! De Ram wilt vooral dat haar fashion comfortabel is en ook gewoon lekker simpel. Trends houdt ze wel bij, maar dan vooral als het gaat om accessoires. Sieraden zijn een must bij de Ram!

Stier

Big spender! Een Stier zal niet vaak issues hebben met het prijskaartje van een heel goed item. Ze geeft liever wat meer geld uit aan een paar items met kwaliteit, dan aan veel items die niet al te geweldig zijn. Classic & basic is waar ze vooral voor gaat, een trendvolger is een Stier niet zomaar.

Tweelingen

Mix & Match! De Tweeling is wel een trendvolger. Maar wat haar onderscheidt van andere trendvolgers is dat zij diverse stijlen met elkaar combineert! Ze houdt van nieuwe dingen proberen en afwisseling is dus een standard.

Kreeft

Love neutrals! Een Kreeft kijkt tijdens het shoppen vooral naar neutrale kleuren. Maar accentueren met kleur of iets heel origineels wat niemand heeft vindt ook heel leuk om te doen. Haar outfit is dan ook meestal in harmony!

Leeuw

Dressed to impress! De Leeuw is op modegebied het meest uitbundige sterrenbeeld! Haar outfit kan soms over the top zijn, maar ze kan er ook heel royal en smaakvol uitzien. Ook een Leeuw houdt ontzettend veel van sieraden en fancy accessoires.

Maagd

Nice & Clean! Een Maagd is niet van de opvallende accents. Een klein en simpel printje is oké, maar over het algemeen houdt ze haar outfits netjes en vlekkeloos. Quality staat voorop en af en toe iets van sieraden is zeker ook te doen!

Weegschaal

Fashionista for sure! De Weegschaal ziet er graag goed uit. Haar garderobe bestaat veel uit de nieuwste trends, maar toch geeft zij hier haar eigen twist aan. Ze zorgt voor haar uiterlijk en zo ook voor haar kledingkast, alles past namelijk uiteindelijk wel bij elkaar.

Schorpioen

Sexy lady! Een Schorpioen wilt net als een Leeuw indruk maken met haar fashion. Ze kan zich goed aanpassen aan omstandigheden, maar straalt het liefst sex-appeal uit. Opvallen doet ze vaak, indien ze dit wilt.

Boogschutter

Sporty spice! De Boogschutter heeft vrijheid nodig als het om kleding gaat. Ze moet kunnen bewegen en zal dus vooral gaan voor een sporty look en niet zozeer op de trends letten. Toch kan ze er ontzettend stijlvol uitzien als de gelegenheid ernaar vraagt.

Steenbok

Stylish & classic! Een Steenbok is ook niet echt een trendvolger. Ze heeft stijl, maar houdt het klassiek. Vooral darks trekken haar aan, maar hier en daar een pop of colour vindt ze ook leuk! Duurzaamheid en kwaliteit zijn haar main criteria bij het shoppen.

Waterman

Shockingly original! De Waterman volgt trends tot op het punt dat iedereen ze volgt, dan stopt ze. Ze is namelijk veel liever origineel en mixt daarom ook vaak kleding uit diverse culturen! Shockeren is ook iets wat ze graag doet met verrassende styles en combinaties.

Vissen

Soft & romantic! Een Vis loopt niet mee met trends, maar dat wil niet zeggen dat ze niet op de hoogte is van fashion. Dit is ze zeker wel, maar ze prefereert fijn en zacht boven agressief! Romantische outfits voor elke gelegenheid creëert ze met zwoele kleuren en delicate stoffen!

Als je het eens bent met wat je sterrenbeeld over je stijl zegt, shop je gemakkelijk op YouStyle. Wij hebben hieronder al wat items verzameld!

Terug naar Tips & Tricks