Menu
Wat zegt jouw sterrenbeeld over je shopgedrag?

Ben jij iemand die altijd uit is op de leukste kleren voor de goedkoopste prijs? Of ben je juist iemand die graag snel en veel geld uitgeeft? Shop je liever alleen of ga je juist gezellig met vriendinnen een dag op pad? Jouw sterrenbeeld zegt namelijk veel over je shopgedrag! Matcht het met jouw ervaringen?

Ram

Shoppen is voor jouw meer dan alleen gezelligheid, jij maakt er namelijk een sport van. Je gaat recht op je doel af en weet precies waar je de gewenste kleren kunt kopen. Daarnaast vind je het nog een betere deal als je jouw favoriete kledingstuk ook nog eens in de sale kan scoren. Naast dit alles ga jij ook voor unieke kleding. Jij wilt je onderscheiden van de rest en daarom zijn unieke items helemaal jouw ding!

Stier

Jij shopt on a budget. Maar als je dan een item ziet met een hoge kwaliteit ben je wel bereid om iets meer geld te laten rollen. Je winkelt het liefst in je eentje zodat je niet gebonden bent aan andere en je de tijd kan nemen om je outfit rustig bij elkaar te zoeken.

Tweelingen

Voor jou is het moeilijk om je te houden aan het bepaald aantal kledingstukken dat je mee mag nemen in een paskamer. Als namelijk iets goed zit, neem je het liefste dat item in alle kleuren mee. Jij zult daarom ook alles willen bekijken in de rekken zodat je zeker weet dat je geen enkel tof item hebt overgeslagen.

Kreeft

Jij bent de échte online shopper. Shopsessies moeten bij jouw niet te veel moeite kosten en je wilt gemakkelijk je gewenste kledingstukken kunnen vinden. Als je al moet nadenken over een parkeerplaats vinden in de stad, breekt het zweet je al uit.

Leeuw

Jij zult niet zo snel schrikken van de kleding met een hoger prijskaartje. Jij ziet namelijk kleding als een investment en daardoor zul jij wat meer geld uitgeven omdat jij langer met deze kleren zal doen. Als jij weinig geld over houdt zul je altijd gaan voor een look-al-like van het product dat je eigenlijk wilde kopen. Ook vind je bij shoppen de ervaring net zo belangrijk. Het binnenkomen bij een verzorgde winkel met een goede service maakt jou helemaal blij!

Maagd

Jouw vriendinnen vragen zich altijd af hoe jij toch weer een item voor een lagere prijs hebt kunnen kopen. Dit doe jij heel handig door weer een mankement te vinden in de kledingstukken waardoor jij gaat onderhandelen door het te laten zien aan een medewerker. Super handig!

Weegschaal

Jij bent de persoon die graag in gezelschap shopt. Daarom ga jij er vaak lekker op uit met je vriendinnen of je moeder zodat je gezellig kan kletsen en ook nog eens styling tips krijgt! Jij bent iemand die goed op haar geld past en graag keuzes maakt. Dit kan soms nog wel eens moeilijk zijn..

Schorpioen

Shoppen is voor jou een hele ervaring. Als jij gaat shoppen moet jij de mooiste winkels bezocht hebben en wil je op zijn minst een paar bijzondere items gescoord hebben. De basic spullen zijn niet echt voor je weggelegd, maar houdt er wel rekening mee dat deze super handig van pas komen!

Boogschutter

Let's go on an adventure! Shoppen is voor jou een avontuur en jij gaat dan ook op jacht naar de mooiste items. Zelfs als je een cadeau moet zoeken voor een vriendin ga jij op zoek naar hét perfecte cadeau.

Steenbok

Het zoeken naar koopjes zit in jouw bloed. Voordat jij begint met shoppen zorg jij ervoor dat je alle aanbiedingen bekeken hebt en zoek je uit welke winkels al begonnen zijn aan de sale. Jij zorgt ervoor dat iedere euro goed besteed wordt en dat het kledingstukken zijn die je echt nodig hebt.

Waterman

Jij bent degene die vaak lang nodig heeft om na te denken of je het product wel of niet gaat kopen. Je denkt bijvoorbeeld na over het materiaal en waar je het bij gaat dragen. Hierdoor heb je vaak dat je een item tegenkomt waarvan je hart direct zegt kopen, terwijl je verstand liever er nog even een keer over nadenkt.

Vissen

Over het algemeen ga jij voor winkels waar een goede sfeer hangt. Daarom zul jij niet te vinden zijn in de Primark waar alles chaotisch en druk is. Jij zult liever een rustigere winkel opzoeken waar je op een gezellige manier kan shoppen!

Terug naar Shopping