Menu
Wat te dragen naar brunch

Brunch, een maaltijd die in de late ochtend wordt gegeten, is een van de beste manieren om vrienden te ontmoeten en bij te praten; het is ook een kans om te pronken met je schattige look. Er zijn geen regels over wat je wel of niet mag dragen, hoewel je restaurantkeuze je misschien een beter idee geeft. Dat gezegd hebbende, kiezen de meeste vrouwen voor een chique en toch casual esthetiek, bijvoorbeeld een losse jurk gemaakt van een lichtgewicht materiaal en gecombineerd met speelse accessoires. Of, voor de koudere maanden, een neutrale jas in combinatie met een spijkerbroek, enkellaarsjes en een T-shirt.

Must have brunch kledingstukken

We geven je een aantal van de must have brunch kledingstukken.

Jeans

Jeans! Of je favoriete denimstijl nu skinny, straight-leg, boyfriend of mom is, kun je voor een chique of casueel brunch look gaan.

Een jurk

Blijf tijdens de herfst en winter warm en gezellig met een sweater-jurk en lange laarzen.

Een rok

Of je nu gaat brunchen met je beste vrienden of je partner, een chique rokoutfit kan een leuke mogelijkheid zijn. Terwijl minirokken ideaal zijn voor de warmere maanden, kan een stijlvolle midi het hele jaar door werken. Met name een midi wikkelrok is een comfortabele en modieuze keuze. Combineer er in de winter een met een coltrui en enkellaarzen.

Herfst brunch look

Dus wat te dragen voor een herfst brunch als je van iedereen complimenten wilt krijgen voor je outfit? Ten eerste, een aantal chique herfst brunch outfits die je elke dag kunt dragen, ongeacht de dag of met wie je gaat brunchen. Je kunt de meeste van deze outfits zelfs voor je werk dragen als je na de brunch weer naar kantoor gaat.

Voor een stijlvolle look

Begin met het combineren van een opvallende midi-rok met een slim-fit T-shirt en geef het een knoop aan de voorkant om wat vorm te creƫren. Voeg vervolgens een vleugje glamour toe met een zijden sjaal die om je nek of handtas is gebonden en stapel op een verscheidenheid aan accessoires van gemengd metaal. Breng het allemaal samen met een kunstleren motorjas en frisse lage sneakers.

Voor een snelle look

Een felgekleurd T-shirt in jeans met hoge taille is onfeilbaar en altijd betrouwbaar. Voor koudere ochtenden, voeg een vleugje kleur en broodnodige gezelligheid toe met een contrasterend lang vest Draag het open of met een riem in de taille. Overweeg een paar oorbellen, strakke waterdichte laarzen en een eenvoudige crossbody tas toe te voegen.

Terug naar Style tips