Menu
Vouwgordijnen en maatwerk

Wanneer je voorkeur uit gaat naar vouwgordijnen, is het goed om eens na te gaan wat maatwerk daarin kan betekenen. Het komt namelijk regelmatig voor dat mensen niet de standaard maat kozijnen hebben en dan is het zo dat de gordijnen net te lang kunnen zijn of te kort. Goed om daarom eerst te kijken welke afmetingen je nodig hebt en dan kun je direct zien of dat het gaat over een standaard maat of dat jij toch beter voor maatwerk kunt gaan. Het voordeel van maatwerk is in ieder geval wel dat jij ook kunt kijken wat je echt mooi vindt en dat precies dat gemaakt kan worden.

Jouw wensen worden werkelijkheid

Je hebt misschien al gemeten welke afmetingen je nodig hebt als je vouwgordijnen wil. Het is dan van belang dat dit tot op de millimeter nauwkeurig is en als je dat dan doorgeeft, dan kan dat voor jou gerealiseerd worden. Maatwerk is namelijk de beste optie en dat is wat er kan! Maar er zijn nog meer dingen die je zelf kunt aangeven, de kleur bijvoorbeeld. Er zijn erg veel opties dus verdiep je er goed in wat er kan en wat jij mooi vindt. Uiteraard kijk je ook wat er bij je interieur/de betreffende kamer past en dan wordt dat erin meegenomen. Maar ook het afwerking aan de onderkant van de vouwgordijnen op maat kies jij zelf. Ga er maar eens goed voor zitten wat jij graag wil en dan kun jij dat laten maken voor de betreffende kamer die je in gedachten had.

De beste vouwgordijnen kies je zelf

Voor de slaapkamer zijn de vouwgordijnen een goede optie. Zo kun jij de kamer heerlijk donker houden, het licht wordt echt buiten gehouden en je kunt zo goed doorslapen. Het is belangrijk dat je goed weet wat je wil en daar kun je ook altijd hulp bij vragen. Maar laat je eens inspireren, kijk wat er allemaal kan met de mooiste vouwgordijnen en dan kun jij daar ook wel je eigen weg in vinden. Het grote voordeel is het maatwerk en dat daardoor al je wensen uit kunnen komen op dit gebied. Het advies is wel om vooraf offertes aan te vragen, dan weet je namelijk wat het kost en bij wie je ze dan wil bestellen. Er is genoeg keuze, maar eerst vaststellen wat je wensen zijn.

Terug naar Advertorial