Menu
Voordelen van plissé rokken

Een lederen broek kan je beter in de kast laten hangen tijdens de zomerdagen. Crop tops staan bij een bepaald lichaamstype net wat mooier dan bij andere. En er zijn bepaalde kledingstukken die maar in enkele kleuren verkrijgbaar zijn. De plissé rok is hét kledingstuk waarbij dit allemaal niet van toepassing is. Een plissé rok heeft namelijk enorm veel voordelen. Na het lezen van een aantal voordelen wil je het item het liefst direct toevoegen aan je wardrobe.

Plissé rok voor elk seizoen

Ten eerste kan je de rok elk seizoen rocken. Tijdens de koude winterdagen match je een lange plissé rok met een cozy trui, stoere laarzen en een dikkere panty. Voor de herfst kan je in principe dezelfde outfit dragen. Als de temperaturen iets warmer zijn, kan je de lange plissé rok ook combineren met dunnere truien. En wat dacht je van de zomer? Weer zo’n ideaal seizoen voor het item! Match een kleurrijke, vrolijke plissé rok met een effen of geprinte T-shirt en voilà, jouw zomerse outfit is compleet! Tijdens de lente dagen voeg je er gewoon een dun denim jasje aan toe.

Eindeloos mixen & matchen

Nu hebben we al een aantal combinaties genoemd, maar met een plissé rok kan je eigenlijk eindeloos mixen en matchen. Naast een trui of T-shirt met óf zonder jasje zijn er nog zoveel meer bovenstukken die jouw outfit compleet kunnen maken. Mix en match de rok eens met verschillende tops en kijk wat jij het tofste vind. Denk bijvoorbeeld aan een mooie blouse, een leather jacket, een geknoopte shirt of een sexy bralette.

Kleur, kleur en nog eens kleur.

De plissé rok is een van de kledingstukken die in talloze kleuren verkrijgbaar is. En bij dit item kan het gewoon! Voor de koudere dagen zijn de donkere tinten zoals bordeaux rood, donker groen en zwart erg populair en in de zomer lopen we er het liefst zo kleurrijk mogelijk bij. Alhoewel de plissé rok meestal een effen kleur heeft, zijn ze er ook voorzien van een printje. Dierenprints en bloemenprints zijn het meest geliefd.

Dames Jeans Maxi Rok Dames Jeans Maxi Rok v.a. € 54,00.- Bekijk product via bol.com
Dames Rok - Maxi Rok - DonkerGroen - One Size Dames Rok - Maxi Rok - DonkerGroen - One Size v.a. € 39,95.- Bekijk product via bol.com
Meisjes maxi rok Meisjes maxi rok v.a. € 44,90.- Bekijk product via bol.com
Maxi Rok Groen Maxi Rok Groen v.a. € 24,99.- Bekijk product via bol.com

Voor elke gelegenheid

Staat er een chique diner op de agenda? Is een van je vriendinnen binnenkort jarig of heb je een nieuwe outfit nodig voor de eerste schooldag na de zomervakantie? Een plissé rok is geschikt voor al deze gelegenheden én meer! Voor een feest of chique gelegenheid is een gouden of zilveren lange plissé rok onwijs leuk! Of wat dacht je van een plissé rok met dierenprint om de show te stelen tijdens jouw favoriete festival?

Hangt er al een trendy plissé rok in jouw wardrobe? Zie de verschillende rokken van YouStyle en bestel jouw plissé rok hier!

O'NEILL Rokken ALOFA MAXI SKIRT O'NEILL Rokken ALOFA MAXI SKIRT v.a. € 59,95.- Bekijk product via bol.com
Na-kd Anglais Maxi Skirt Rokken Dames - Wit - Maat 36 Na-kd Anglais Maxi Skirt Rokken Dames - Wit - Maat 36 v.a. € 47,85.- Bekijk product via bol.com
Notre-V Denim Maxi Skirt Rokken Dames - Blauw - Maat L Notre-V Denim Maxi Skirt Rokken Dames - Blauw - Maat L v.a. € 89,95.- Bekijk product via bol.com
Lollys Laundry Akanell Maxi Skirt Rokken Dames - Ecru - Maat M Lollys Laundry Akanell Maxi Skirt Rokken Dames - Ecru - Maat M v.a. € 109,95.- Bekijk product via bol.com

Terug naar Tips & Tricks
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.