Menu
Vijf keer goede fashion voornemens voor 2020

Het klinkt zó cliché: nieuw jaar, nieuwe voornemens. De goede voornemens van andere vliegen je om de oren... Zouden ze het echt gaan waarmaken of gaan ze voor februari alweer de prullenbak? “Ik ga gezonder leven: gezonder eten en meer sporten!” – zei 9 op de 10 mensen in Nederland nadat ze zich aan het kerstdiner helemaal vol hadden gegeten. Yeah right. Ze zeggen wel eens: “you are what you eat.”, maar je kunt er ook “you are what you wear” van maken. Maak jij dit jaar goede fashion voornemens om het nieuwe jaar stijlvol tegemoet te gaan. Woohoo who's that girl – zal je gedachte zijn wanneer je jezelf in de reflectie van glas ziet lopen door de stad. Ready voor de 5 fashion voornemens?

#1 New year, new me: nieuwe gardrobe

“New year, new me”. Rol je al met je ogen? Met dit voornemen ga je op zijn minst goed van start: de grote kastopruiming. Een nieuwe versie van jezelf bekom je enkel en alleen als je het verleden achter je laat. Ruim je kast op zodat je een overzichtelijke garderobe creëert met kleding die op dit moment echt bij je past. De rest? Verkopen! Er bestaan handige apps die jou helpen met het verkopen van je kleding. Zo maak je een ander blij met jouw kleding en jij hebt weer centjes om nieuwe items te scoren!

#2 Statement en minimalistische sieraden

Investeer in sieraden die écht een toevoeging hebben op je outfit. Met statement sieraden geef je een fashion boost aan iedere outfit. Door te investeren in sieraden, investeer je in jezelf. Je voelt je vrouwelijker, aantrekkelijker en waardevol.

#3 Buy before it's gone

Een fashion voornemen dat gebaseerd is op het feit dat het ons allemaal wel eens is overkomen. Je ziet het item van je dromen, het staat je geweldig, maar je wilt er tóch nog even over na denken. Pats boem. Perfecte items: uitverkocht. Zie je jouw droom item online of in de winkel? Direct kopen! Je kunt het altijd nog terugsturen of ruilen in de winkel. Wat je waarschijnlijk toch niet gaat doen. Spoil yourself!

#4 The “5 piece wardrobe”

Het Franse systeem zweert bij een goede fashion basis. Speur Google eens af om te zien wat je nodig hebt om het “5 piece wardrobe” systeem in jouw kledingkast toe te passen. Je hebt vijf basis kledingstukken nodig waarbij je ieder seizoen vijf (!) trendy items mag aanschaffen. Geen miskopen meer, geld besparen en er altijd stijlvol bijlopen. Dat is pas een voornemen dat écht iets oplevert!

#5 Designer item – tijdloos

Lukt het jou om vast te houden aan fashion voornemen #4? Het bespaarde geld kan geïnvesteerd worden in een designer item waar je héél lang, héél blij en gelukkig van wordt. Het voordeel? Je doet er lang mee! In 2020 kiezen we heel graag voor een Prada designer item. Sorry portemonnee, maar wat een liefde naar jezelf. Investeren in jezelf in altijd een goed voornemen.

Terug naar Tips & Tricks