Menu
Verschillende manieren om een pantalon te combineren

Als we het over een pantalon hebben, denken de meeste onder ons direct aan een nette outfit met een klassieke look of een business outfit. Maar je kan deze chique broek op diverse manieren stijlen. Wij vertellen je in deze blog op welke manier jij je pantalon kunt combineren.

Draag hem met een sneaker

Wil jij graag je outfit een kleine hint van casual geven? Dan is het dragen van een paar sneakers onder je outfit met pantalon een hele goede optie. Daarnaast is het ook nog eens een van de makkelijkste manieren om je outfit met pantalon nonchalanter te maken. En het allerfijnste aan deze optie is dat iedereen wel een casual sneaker in zijn kast heeft staan.

Een pantalon combineren op een andere casual manier

Een andere goede optie om je pantalon voor dames te combineren is om je bovenstukken nonchalant te houden. Draag dus geen blouse of blazer maar combineer je pantalon eens met een fijne trui of oversized top. Dit zorgt ervoor dat je een nonchalante of casual uitstraling krijgt en je pantalon is niet langer meer de échte eyecatcher. Hierdoor ligt de overhand niet meer op chique maar op een comfortabele outfit.

Een stoere outfit met een pantalon

De meeste vrouwen onder ons hebben een zwarte pantalon in hun kast liggen aangezien deze het beste te combineren valt. Naast de casual en chique look is het ook mogelijk om deze zwarte pantalon te combineren met een stoer item. Zorg ervoor dat jij je zwarte pantalon gaat combineren met een los zittend topje of een stoer t-shirt met daarom een leather jacket. Voeg een paar toffe boots of sneakers toe en je outfit is compleet!

Zoals je ziet kun je een pantalon voor dames goed combineren. Shop daarom hier je nieuwe pantalon en maakt de leukste outfits!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..