Menu
Veelvoorkomende schoenentrend van dit najaar

Schoenen maken je outfit helemaal compleet of kunnen je outfit in het niet laten vallen. Witte opvallende boots kunnen jouw look een echte boost geven. Het is in eerste instantie misschien even wennen maar vele celebrities lopen al rond met witte laarsjes. Het is gewaagd maar je zult zeker de plank niet misslaan met een paar witte laarsjes. Verschillende merken hebben al verschillende soorten laarsjes ontworpen zodat jij er modieus bij kan lopen.

Wissel je laarsjes af

Wissel je sneakers of klassieke laarsjes af met een paar witte laarsjes. Omdat wit eigenlijk zo'n basic kleur is kun je de witte laarsjes goed met bijna alles combineren. Of je ze nu draagt onder een chique jurkje of ze liever aan hebt onder een rokje of flared jeans, het kan allemaal! Houd er wel rekening mee dat je onder een flared jeans een laarsje of witte schoen aan moet waar de neus in een punt loopt. Ook is een hak onder zo'n broek het mooiste. Let er ook op dat de broek niet te lang is. Anders ziet niemand natuurlijk jouw fabulous witte laarsjes!

Eindeloos combineren

Een andere trend die erg goed gaat is het oprollen van de broekspijpen. Hierdoor komen jouw pareltjes aan je voeten nog beter uit de verf. Een trend die het dit najaar ook goed gaat doen is een cropped jeans. Deze kun je heel gemakkelijk combineren met deze witte laarsjes. Deze trend is perfect voor jou als je eens een keer iets anders wilt dragen dan een sneaker of een standaard zwart laarsje. Heb jij al een favoriet wit laarsje in gedachte?

Terug naar Trend watch