Menu
Valentijnsdag: What to wear?

Ja dames, het is weer bijna zo ver. Valentijnsdag! Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat doe je aan? De jaarlijkse outfit stress is weer daar, maar wees gerust, ik zal je helpen de perfecte outfit samen te stellen. Dit is hét moment om je weer eens op te doffen voor een heerlijke date. Lees vooral verder als jij wilt weten wat jouw perfecte outfit gaat zijn.

Lady in red

Rood is natuurlijk de kleur van de liefde. Sterker nog, het is zelfs een feit dat mannen vrouwen die rood dragen aantrekkelijker vinden. Op Valentijnsdag kun je hier mooi op inspelen! Je hoeft het niet te vermijden omdat het zon cliché is, rood kan ook erg subtiel gedragen worden. Denk maar eens aan een leuke rode blouse of sweater op een neutrale broek, of een rood jurkje, super sexy!

Black dress

We hebben hem allemaal in de kast hangen, de little black dress. Als er een perfect moment is om deze te dragen, dan is het wel op valentijnsdag! Chique, elegant en classy, met zwart zit je nooit verkeerd. Hij mag best lekker aansluiten, een beetje sexy op Valentijnsdag hoort erbij. Maak hem af met een leuke clutch en wat accessoires en jij bent helemaal Valentijnproof.

Comfy but classy

zon jurkje is natuurlijk hartstikke perfect voor een romantisch etentje, maar wat doe je nou aan als je op een actieve date gaat? Gelukkig is comfort weer helemaal in de mode en kun je dit gemakkelijk combineren met een beetje klasse. Laarzen met hakken zijn misschien niet het slimste idee maar platte laarsjes zoals een leuk enkellaarsje maken je outfit toch een stuk girlier. Als je toch het liefst hakken draagt, ga dan voor schoenen met een lage hak. Ook valt dit erg leuk te combineren met een zwarte skinny jeans of een chique pantalon. Een sexy blousje of topje erop en voilà. Het is hier ook vooral leuk om de kleuren rood en roze terug te laten komen om het nog een vleugje vrouwelijker te maken.

Terug naar Style tips