Menu
Tule rok outfit: zo style je 'em

Geen één kledingitem is zo romantisch en lief als een tule rok. Als je 'm aantrekt, voel je je gelijk een prinses. De tutu die in de jaren '50 onder de kleren werd gedragen voor een wijd effect, heeft een hoofdrol gekregen in onze kledingkast. Je kunt niet meer om de tule rok heen dit seizoen. Of het nu zomer of winter is, een tule rok doet het altijd goed. In de winter natuurlijk alleen met een panty eronder! Het totally fashionable item mag dan ook zeker niet in jouw garderobe ontbreken. Vind je het moeilijk om de rok te stylen? Wij hebben 3 leuke looks voor je uitgezocht!

#Style1: Chic

Een lichtkleurige tutu geeft jouw outfit op wat zonnigere dagen een zomers tintje. Deze kleurtjes zijn gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een gestreepte of effen top. Om de outfit chic te houden, kun je deze gemakkelijk combineren met een paar hakken, opvallende oorbellen en een subtiele clutch. Onze tip om je outfit af te maken: doe felle lippenstift op en pak je mooiste zwarte zonnebril uit de kast.

#Style2: Edgy Princess

Een zalm, perzik, roze-kleurige tutu maakt iedereen vrolijk. Deze lieve rok kun je wat stoerder laten uitstralen door er hoge pumps onder aan te trekken in combinatie met een sweater. Combineer vervolgens alles met zwarte leren details. Wat dacht je van een leren jasje en een leren handtas?

#Style3: Casual

Je vraagt je vast af hoe je een tule rok kunt combineren op een casual manier. Als je voor een casual outfit wilt gaan, dan kun je het best een wat minder wijd uitlopende rok kiezen. Deze is namelijk beter nonchalant te stylen. Maak de tule rok outfit af met witte sneakers, een leuke hoed en je favoriete rugtas!

Witte sneakers voor dames Witte sneakers voor dames v.a. € 125,00.- Bekijk product via bol.com
Witte sneakers voor dames Witte sneakers voor dames v.a. € 125,00.- Bekijk product via bol.com
Witte sneakers voor dames Witte sneakers voor dames v.a. € 125,00.- Bekijk product via bol.com
Witte sneakers voor dames Witte sneakers voor dames v.a. € 135,00.- Bekijk product via bol.com

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.