Menu
Trouwen? Dit zijn de trends

Je staat op het punt om te trouwen met jouw prins of het witte paard. Er moeten veel zaken geregeld worden en moeilijke keuzes moeten worden gemaakt. Wanneer je gaat trouwen heb je vaak al bepaalde ideeën in je hoofd maar om niet achterblijven en je te inspireren heb ik de trouwtrends van 2022 voor je verzameld! De trends op het gebied van trouwjurken, trouwlocaties, trouwdata en locaties voor je op een rijtje! Je leest het in dit artikel!

Dit zijn dé trouwjurk trends!

Van een korte trouwjurk tot kant en van lange mouwen tot een sexy split. Je leest hier alle trends op het gebied van trouwjurken! Er komt een verleidelijk jaar aan als het aankomt op bruidskleding, onder andere de sensuele bruidsjurken met split gaan we veel terugzien. Niet alleen glamoureus maar ook een échte blikvanger. Vorig jaar zagen we de diepe V-halslijn al voorbij komen maar dit jaar wordt de halslijn nóg dieper! Het is flatterend voor je bovenlichaam en laat je optisch langer lijken. Jurken met een andere populaire halslijn zijn de off-shoulder jurken, bij deze jurken ligt de nadruk op de blote schouders. Een absolute nieuwkomer op het gebied van de trouwjurk trends zijn de jurken met lange mouwen. De lange mouwen geven je look een elegante uitstraling waardoor het geheel chique oogt.

Op zoek naar een trouwjurk voor jouw perfecte dag? Bij Weddings bruidsmode vind je een ruim aanbod bruidsjurken en accessoires voor deze bijzondere dag!

Bruiloft decoratie: wat zijn de trends?

Het kleurrijke decor is helemaal hip in 2022, paars (Very Peri) is dé trendkleur van 2022. Alles mag paars zijn, de stoelen, borden, boeketten en lampionnen je kunt er zo gek maken als je zelf wilt. Bruiloften worden steeds vaker gezien als themafeestjes, een thema dat volledig aansluit bij het echtpaar met alles erop en eraan.

In 2022 denken we meer dan ooit aan het milieu, dit zien we ook terug in de duurzame materialen en gerecyclede producten die gebruikt worden voor de versieringen. Vlaggetjes van stof in plaats van plastic ballonnen, kamerplanten in plaats van kunst bloemen en gebruikte glazen potjes voor de kaarsjes.

Als het aankomt op de trouwlocatie zien weddingplanners een nieuwe trend: transparante trouwlocaties. Lichte, moderne en doorschijnende locaties voor de trouwceremonie zijn helemaal in. Je kunt hierbij denken aan een doorschijnende feesttent maar ook aan bijvoorbeeld een kas.

>> Binnenkort te gast op een bruiloft? Dit draag je naar een bruiloft! <<

De populairste trouwdata

Getallendagen zijn zeer populair bij de keuze voor een trouwdatum, bijvoorbeeld 02-02-2022. Wij vinden het niet gek want hoe mooi staat deze datum op je trouwkaart? Wil je dit jaar/begin volgend jaar nog trouwen op een mooie getallendag? Wat dacht je van 2-12-2022, 04-03-2022 of 03-03-2023.

Tenslotte is je bruiloft een speciale dag voor jou en je partner en gaat het erom wat jullie mooi vinden! Wij wensen je heel veel plezier op deze belangrijke dag, geniet!

Sexy elegante kokerjurk trouwjurk bruidsjurk galajurk wit maat S Sexy elegante kokerjurk trouwjurk bruidsjurk galajurk wit maat S v.a. € 59,95.- Bekijk product via bol.com
Witte trouwjurk feestjurk speciale gelegenheidsjurk galajurk maat 4XL eu 52 Witte trouwjurk feestjurk speciale gelegenheidsjurk galajurk maat 4XL eu 52 v.a. € 139,95.- Bekijk product via bol.com
Hoepelrok 6-Rings - Trouwjurk - One size - verstelbaar - plus Tule - Lengte ca.100 cm. - Incl. verzendkosten Hoepelrok 6-Rings - Trouwjurk - One size - verstelbaar - plus Tule - Lengte ca.100 cm. - Incl. verzendkosten v.a. € 79,95.- Bekijk product via bol.com

Terug naar Trend watch