Menu
Trends die we in 2017 achterlaten

Wat was 2017 toch weer een prachtig jaar met vele mooie fashion trends. Wij zijn in ieder geval heel blij geweest met de overknee boots, de legerprint, de denim on denim look en de teddycoats! Echter laten we wel een aantal van deze trends in 2017 in dit jaar. Wij zetten de trends die we minder gaan zien het aankomend jaar even voor jou op een rijtje. Gooi ze nu niet direct weg maar zorg dat je jouw kast wel een beetje uitruimt voor de trends in 2018. Want shoppen is altijd een goed idee!

Ruffles

Een van de trends die we minder gaan zien in 2018 zijn de ruffles. Het combineren en dragen van ruffles kan soms erg lastig zijn omdat je er niet te feestelijk op wilt staan. Deze items vallen namelijk wel erg op. Wanneer je uren voor de spiegel staat te kijken hoe jij je kledingstukken met ruffles kan combineren, kun je deze trend het beste in 2017 achterlaten.

De fur slippers

Deze trend was erg groot dit jaar; de fur slippers. Ieder merk had wel een paartje in hun collectie zitten. Echter zijn alle merken nu van dit concept af aan het stappen en gaan voor bontvrij. Daarbij komt dat slippers je voeten niet bepaald warm houden en daardoor zit je beperkt met het combineren van deze furry shoes. Dan gaan wij toch liever voor een leuke sneaker of een mooi laarsje!

Chokers

Ook deze grote trend blijft in 2017. In de zomer liep half Nederland massaal met deze trend rond maar wij zijn blij dat deze trend niet mee gaat naar 2018. Wij zijn er geen grote fan van geweest en menig man verafschuwde deze trend ook. Een betere variant van de choker die in 2018 een goede trend wordt zijn de minimalistische kettinkjes. Deze kun je bij iedere outfit combineren en zijn zo dé perfecte accessoires om je outfit net dat beetje extra te geven.

Roze items

Deze kleur was in het begin van de herfst overal te spotten. Iedere winkel had wel een aantal items in het roze in de verkoop liggen. Wanneer jij voor een stoerdere look ging, begrijpen we dat roze niet echt jouw ding is. Gelukkig komt deze trend niet terug in 2018 en krijgen we een andere kleur die helemaal in is.

Logo's

Ook deze trend was erg populair dit jaar. De vele grote logo's die op shirtjes stonden zijn in 2018 een grote no-go. Dan komt de subtiele look weer terug!

Bell sleeves

Deze zwierige kledingstukken blijven ook in 2017 achter. Dit kledingstuk was altijd super charmant maar erg onhandig. Wie kan zich niet herinneren dat ze met hun mouw ergens in zijn gaan hangen zoals eten of bleef haken met haar mouw? Dan gaan wij liever voor een oversized trui of sweater met een aansluitende mouw!

Een jurk dragen over een shirtje

Veel fashionista's hebben we er mee zien lopen; het dragen van een shirtje met daarover een jurkje. Alhoewel dit erg schattig staat is het niet echt sexy. Wij gaan dan liever voor een sexy jurkje of een wit t-shirt met een mooi blazertje!

De sterrenprintjes

Ook dit was een veel voorkomend printje dit jaar op allerlei kledingitems. Echter komt er nu een tijd dat we de sterren achter ons laten. In 2018 is het namelijk de kleding met stippen weer helemaal in!

Terug naar Trend watch