Menu
Trend Watch: Veterschoenen

Doordat je die leuke hakken altijd maar wilt dragen om er leuk uit te zien, wil je af en toe toch even je voetjes de rust geven. Gelukkig zijn tegenwoordig de veterschoenen weer helemaal hot! Jij kunt de leukste sneakers en brogues uit de kast trekken want alles mag! Jouw voeten kunnen op deze manier helemaal fashionable tot rust komen. Maar welke veterschoenen zijn nou eigenlijk leuk onder die stoere wijde broek of dat mooie zwarte jurkje?

De mannelijke vrouwenschoenen

Nog nooit kwamen ze zoveel voorbij op straat, de catwalks en in de modebladen als nu. De trend van het moment zijn natuurlijk de leuke brogues of ook wel de vrouwelijke versie van de mannelijke veterschoen. Brogues betekent letterlijk, grove schoenen. Het zijn dan ook veterschoentjes met een vaak dikkere zool, een gaatjes patroon en vaak hebben ze een beetje een mannelijke vorm. Maar de brogues mogen dan wel op de mannenschoenen geïnspireerd zijn, toch zijn ze ook lief en vrouwelijke gehouden. De brogues vind je overal, in alle kleuren, modellen en printjes. Wij zijn er helemaal dol op!

Marjon's veterschoenen

Bij Marjon Snieders vind je een grote collectie met allemaal leuke veterschoenen en gespschoenen. Marjon Snieders verkoopt verschillende merken zoals, Paul Green, Fred de la Bretoniere, Hogan, Tods, Shabbies Amsterdam, Attilio Giusti Leombruni, Isabel Marant en Marc Jacobs. Je hebt een uitgebreide keuze in veterschoenen op de website, van klassieke laag uitgesneden Attilio Giusti Leombruni's tot stoere hoge veterschoenen van Hogan.

Sneakers everywhere

Natuurlijk verstaan we onder schoenen met veters ook de welbekende sneakers. Sneakers maken bijna ieder outfit af en je hebt ze in zo veel verschillende stijlen dat je altijd wel een sneaker vindt die bij je past. De witte sneakers waren afgelopen zomer helemaal hot. Je kon niet meer over straat zonder dat je iemand zag met witte sneakers en ook dit jaar mogen ze weer, we love it! Witte sneakers maken toch net even die chique outfit iets stoerder of je donkere look net wat frisser.

Shop ook jouw stoere sneakers nu bij Marjon Snieders en geniet de hele zomer van rust aan je voeten.

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.