Menu
Trend: Casimoda telefoonhoesjes. Heb jij er al één?


Telefoons zijn al een lange tijd méér dan alleen om mee te bellen. We kunnen simpelweg niet meer zonder. We checken eerder of we onze smartphone wel bij ons hebben dan dat we omkijken naar andere zaken. Bij onze telefoon komen ook accessoires kijken zoals een hoesje. Je smartphone is eigenlijk een verlenging van je outfit. Is je outfit wat aan de saaiere kant? Dan kan een fancy en trendy telefoonhoesje je outfit zo naar the next level brengen. Het is daarom ook bijna een must om je telefoon van een leuk hoesje te voorzien.

De trend

De trend om je telefoon te voorzien van een fancy en trendy telefoonhoesje speelt al langer. We vinden het leuk om onze telefoon een persoonlijke touch te geven en onze stijl dus ook in onze telefoonhoesjes naar voren te laten komen. Net zoals dat we onze kleding, schoenen en accessoires zorgvuldig uitkiezen doen we dat ook bij onze smartphone en bijbehorende accessoires. De telefoonhoes is eigenlijk een echt fashion item geworden.

Casimoda

Casimoda speelt hier perfect op in en biedt ons fashionlovers een ruim assortiment aan stijlvolle telefoonhoesjes. Met een telefoonhoesje van Casimoda pimp jij jouw smartphone in a fashionable way. Ze hebben veel verschillende telefoonhoesjes met diverse printjes dus er zit altijd wel een hoesje tussen in jouw stijl. Houd je van een rustige print zoals timeless marble of vind jij een drukke tijgerprint juist helemaal te gek? Of is een toffe grafische print toch meer jouw ding? Wat je stijl ook is, bij Casimoda vind je dat leuke telefoonhoesje voor jouw smartphone!

Matchende outfit

Heel leuk zo’n trendy telefoonhoesje, maar hoe leuk is het om je outfit hier op af te stemmen of juist andersom natuurlijk. Je kan de kleuren van je hoesje doorvoeren in je outfit. Dit hoeft natuurlijk niet helemaal over the top te zijn. En je hoeft ook niet gelijk totale ton sur ton outfit in de tint van je hoesje uit de kast te toveren. Kleine details zoals matchende sieraden zijn ook al super leuk. Zo laat je gelijk jouw passion for fashion zien!

Personaliseer je telefoonhoesje

Casimoda heeft een ruime keuze aan leuke telefoonhoesjes. Wil je het nog persoonlijker maken? Bij Casimoda heb je ook de mogelijkheid om je eigen telefoonhoesje te personaliseren. Van alles willen en kunnen personaliseren is razend populair, hoe tof is het dan dat dit ook mogelijk is voor een telefoonhoesje. Je kan je telefoonhoesje laten bedrukken met een leuke foto, je naam of zelfs een eigen ontworpen print. Zo maak je het helemaal eigen.


Terug naar Advertorial