Menu
Trend Alert: Betaalbare Huidverzorging

Huidverzorging omvat verschillende implementaties die ervoor zorgen dat men goed voor hun huid zorgt. Een huidverzorgingsroutine is bedoeld om bepaalde huidaandoeningen te verlichten en ervoor te zorgen dat de huid er beter uitziet. Verschillende huidtypes vragen om verschillende huidverzorgingsproducten. Daarom is er geen standaard huidverzorgingsroutine.

Waarom is huidverzorging belangrijk?

Ten eerste helpt het je huid in goede conditie te blijven: je verliest de hele dag huidcellen, dus het is belangrijk om je huid glanzend en in goede conditie te houden. Een effectieve routine kan ook helpen om acne te voorkomen, rimpels behandelen en ervoor zorgen dat jouw huid er op zijn best uitziet.

Jouw huid zal er jeugdiger uitzien: naarmate je ouder wordt, veranderen de cellen van jouw huid langzamer, waardoor deze er doffer en minder stralend uitziet. Het gebruik van een hoogwaardige huidverzorgingslijn kan helpen dode huidcellen te verwijderen, zodat jouw lichaam ze zal vervangen door nieuwere, jeugdigere cellen.
Voorkomen is namelijk ook gemakkelijker dan corrigeren: het voorkomen van huidproblemen is gemakkelijker - en goedkoper - dan proberen ze in de toekomst op te lossen. Je zelfvertrouwen krijgt ook een grote boost: als je huid er beter uitziet, voel je je beter over jezelf en heb je meer zelfvertrouwen.

The Ordinary Skincare

Sinds de lancering in 2016 heeft The Ordinary, een merk van het Canadese bedrijf Deciem, het huidverzorgingsspel veranderd met zijn fan-favorite producten zoals het Hyaluronic Acid 2% + B5 en Niacinamide 10% + zink 1%. Dankzij de dierproefvrije kwaliteitsingrediënten en veelbelovende resultaten, heeft The Ordinary een trouwe klantenkring kunnen opbouwen van klanten over de hele wereld. Na vijf jaar van het ontwikkelen en perfectioneren van de formules, is The Ordinary nu het populairste huidverzorgingsmerk ter wereld geworden.

Volgens de in Australië gevestigde Lookfantasic's Skinfluencer Index en Google-zoekgegevens, heeft The Ordinary ongeveer 37 miljoen jaarlijkse zoekopdrachten, wat meer dan vier en een half keer meer zoekopdrachten is dan het op één na populairste merk, Neutrogena.

The Ordinary by Douglas

Maak je geen zorgen! The Ordinary Skincare is ook beschikbaar in Nederland. We kennen en houden allemaal van het merk Douglas, waar ze een grote verscheidenheid aan verschillende producten aanbieden, zoals haarverzorgingsproducten, make-up en nagellak. En huidverzorgingsproducten kunnen aan de lijst worden toegevoegd! Met The Ordinary by Douglas kun je je Ordinary product naar keuze bestellen en direct bij je thuis laten bezorgen! Deze producten zijn ook verkrijgbaar in de Douglas winkels.
De meest populaire producten zijn de Hyaluronic Acid 2% + B5, Caffeine Solution 5% + EGCG en de Niacinamide 10% + zink 1%, die maar 8,95 euro per stuk kosten.

Begin vandaag nog met je skincare journey, je huid zal je dankbaar zijn!

Terug naar Trend watch