Menu
Top 5 must have tassen!

Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten tassen en het liefste zouden wij vrouwen er van elke soort wel een willen hebben. Voor elke gelegenheid is er namelijk een aparte tas! Zoveel tassen aanschaffen is misschien niet het beste idee, ze kunnen namelijk behoorlijk wat geld kosten en nemen ook heel wat plek in beslag thuis. Toch zijn er een aantal soorten tassen die elke vrouw zou moeten hebben. Hieronder vind je de top 5!

De schoudertas

Moet je meerdere spullen meenemen? Een laptop, boeken of je lunch? Dan is de schoudertas ideaal. Deze tas heb je vooral als werkende vrouw écht nodig!

De crossbody tas

Een crossbody is ontzettend handig. Je belangrijkste items zoals je portemonnee, je telefoon en je sleutels etc. passen er makkelijk in. Ook is de crossbody ontzettend fijn om te dragen en zit hij niet in de weg, je gooit hem gewoon over je schouder en je bent ready to go!

De handtas

Deze moeten we ook hebben! Perfect voor een dag shoppen met vriendinnen! Handtassen zitten tussen een crossbody en schoudertas in, ze zijn namelijk groter dan een standaard crossbody zoals een schoudertas, maar hebben wel vaak een extra hengsel waardoor hij als crossbody gedragen kan worden. Kortom, weer een lekker handige tas.

De clutch

Een drukke clutch met een basic outfit of een basic clutch met een drukke outfit, een clutch kan voor elke outfit de finishing touch zijn. Vooral voor een avondje stappen is een clutch perfect, aangezien er niet al te veel in past, meestal alleen de echte basics zoals je geld en je telefoon!

De weekendtas

Een weekendje weg met je lief, je vriendinnen of met de kids? Dan heb je natuurlijk een weekendtas nodig waar al je schoenen en kleren in passen! Een handtas of schoudertas zijn hier niet groot genoeg voor, maar dat maakt niet uit, dit geeft ons gewoon een geldige reden om nog een tas aan de collectie toe te voegen ;))).

Shop hieronder gemakkelijk een paar van onze favoriete tassen. Kies je favoriet en bestel 'm snel!Terug naar Must haves