Menu
Top 5 damesschoenen voor deze zomer

Hangt jouw garderobe al vol met zomerjurkjes en blouses maar ontbreekt er nog een leuk paar zomerschoenen? Het vinden van schoenen voor onder je zomerjurkje, rokje of kort broekje is altijd lastig. Gelukkig zijn er dit zomerseizoen een aantal leuke schoenentrends. Hieronder geven we 5 modellen damesschoenen die summerproof zijn!

1. Statement hakken

Misschien niet zo comfortabel, maar altijd trendy om in de zomer te dragen. Een paar mooie hakken ziet er altijd stijlvol uit en is gemakkelijk te combineren met een zomerse outfit. Of je ze nou draagt onder een broekpak of een zomerjurkje; de mogelijkheden van statement hakken zijn eindeloos. Trouwens.., in de schoenencollectie van Tamaris vind je deze zomer erg leuke hakken!

2. Espadrilles

De perfecte zomerschoenen voor deze zomer zijn espadrilles. Deze schoenen zijn helemaal terug van weggeweest en momenteel populairder dan ooit. Espadrilles staan leuk onder een zomerjurkje en zijn ideaal om te dragen naar het strand. De meeste modellen hebben een zool met touw look, waardoor de schoen een zomerse uitstraling heeft.

3. Muiltjes

Een andere trend voor deze zomer zijn muiltjes. Deze schoen is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. Dit jaar zijn muiltjes met een pastel kleurtje of met een gewaagde dierenprint helemaal trendy.

4. Slippers

Slippers worden natuurlijk al jaren in de zomer gedragen. Er zijn genoeg stijlvolle slippers te vinden die ook nog eens comfortabel zitten. Het voordeel van slippers dragen is dat het lekker luchtig is op warme zomerdagen.

5. Sleehakken

Stijlvol voor de dag komen? Sleehakken zijn de perfect schoen om chique én zomers voor de dag te komen. Vooral modellen waarvan de hak een stro look heeft zien er erg zomers uit en zijn dan ook perfect te combineren met je zomeroutfit. Nog een voordeel is dat sleehakken een stuk makkelijker lopen dan een normale hak, waardoor deze schoen ook geschikt is voor dames die lopen op hakken lastig vinden.

Vandaag nog een paar zomerse schoenen bestellen? In de webshop van Shoetime Online vind je een ruim assortiment damesschoenen voor deze zomer. Voor iedereen is er wel een trendy paar te vinden.

Terug naar Advertorial