Menu
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

Top 4 must-have accessoires voor bij het zwembad: van zonnebrillen tot strandtassen

Met de zomer in aantocht wordt het tijd om je voor te bereiden op een heerlijke dag bij het zwembad. Naast zonnebrandcrème en een mooie bikini zijn er ook verschillende accessoires die niet mogen ontbreken. In deze blog bespreken we de must-have accessoires voor bij het zwembad. Laten we snel beginnen!

#1. Zonnebril

Een goede en mooie zonnebril is een absolute must-have bij een dagje zwembad. Niet alleen beschermt het je ogen tegen fel zonlicht, maar het kan ook je outfit helemaal afmaken. Ga voor een trendy model dat past bij je stijl en je bent klaar om te genieten van de zon. Zonnebrillen die we veel gaan zien in 2023 zijn onder andere sport brillen, cat-eye zonnebrillen en de klassieke zwarte zonnebril. Kijk daarom goed naar wat er bij jouw stijl past. 

#2. Strandhanddoek

Een fijne comfortabele strandhanddoek is echt onmisbaar voor een dagje strand of bij het zwembad. Kies een grote handdoek uit, zodat je er heerlijk languit op kunt liggen. Er zijn veel verschillende soorten materiaal, denk hierbij aan microvezel tot badstof. Extra fijn: haal het water naar jouw tuin en zorg ervoor dat je een opblaas zwembad in je eigen tuin hebt. Hierdoor kun je de hele zomer genieten van een zwembad in je eigen tuin. Tip: zorg voor een zwembad warmtepomp, want hierdoor verleng je jouw zwemseizoen. Een warmtepomp is ook de meest energiezuinige en efficiënte zwembadverwarming. 

#3. Strandtas

Een strandtas is niet alleen praktisch, omdat je al je spullen kunt meenemen, maar het staat ook nog eens leuk. Kies een tas die groot genoeg is om je handdoek, zonnebrandcrème, water en eten mee te nemen, maar kies ook voor een mooie print en model. Ga je vaak naar het strand? Ga dan niet voor een witte tas, maar juist voor een wat donkere kleur. Hierdoor kun je het beter schoonhouden. 

#4. Bescherm je hoofd

Het is heel belangrijk om je hoofd en gezicht te beschermen tegen de zon. Ga daarom voor een pet, zodat je hoofdhuid niet verbrand en je ook nog genoeg kan zien. Daarnaast is het ook ideaal wanneer je een activiteit gaat doen naast het zwemmen. Kies een model dat past bij jou, zodat je helemaal klaar bent om heerlijk te zonnen langs het zwembad. 

Met deze must-have accessoires ben je helemaal klaar voor een dagje zwembad of strand. Zorg ervoor dat je deze benodigdheden altijd bij de hand hebt, zodat je optimaal kunt genieten van de zon en het water. Vergeet ook niet om voldoende water te drinken en regelmatig zonnebrandcrème aan te brengen om jezelf te beschermen tegen de zon. Tip: bij Toppy.nl hebben ze een breed assortiment aan opblaasbare zwembaden, dus neem ook zeker een kijkje. Geniet van je dagje zwembad!
 

Terug naar Advertorial