Menu
Teddy Coat outfit - Zo kom jij de koude dagen door!

De zomer is nu al een tijdje voorbij en ook aan het goede weer komt stil aan een einde. Dit betekent vanzelfsprekend dat het weer kouder wordt en de temperatuur geleidelijk zal gaan dalen. Je zult je warmer gaan kleden zodat je toch warm de straat over kan. Natuurlijk wil je er dan fashionable uit blijven zien. Met een teddy coat los je dit probleem in één keer op!

Een jas die iedere vrouw wilt hebben

De teddy coat is een jas die iedere vrouw wilt hebben. Hij is namelijk erg warm en geeft je outfit een schattig randje. Daarbij is deze jas erg stijlvol en gemakkelijk te combineren met de rest van je outfit. Jij hebt dus nooit meer stress wanneer je de deur uit moet en zeker wilt zijn dat je jas bij je outfit past. Een investering in deze jas is absoluut geen weggegooid geld.

Hoe moet je een teddy coat combineren?

Wil jij graag met je teddy coat een outfit compleet maken? Ben je bang dat je deze jas niet goed kunt combineren? Dan kunnen wij je bij deze verzekeren dat je niet snel de fout in kunt gaan. Deze jas is namelijk al goed te combineren met een stoere jeans en een paar leuke laarzen. Houd er wel rekening mee dat deze jassen vaak wat aan de grote kant zijn en daarom een oversized look geven. Daardoor kun je deze jassen ook super leuk combineren met een basic rok en een paar sneakers. Hoe je de deur ook uit wilt gaan, een teddy coat combineren gaat makkelijk en snel!

De juiste jas uitkiezen

Er zijn een aantal verschillende soorten en varianten van een teddy coat. Het belangrijkste is dat je er rekening mee houdt dat er onder de jas in de winterperiode nog een dikke trui moet passen. Het zou namelijk zonde zijn wanneer je jouw jas in de winter niet aan kan omdat deze te klein gekocht is. De lengte van de jas bepaal je door te kijken wat jou het beste staat. Kleinere vrouwen kunnen hierbij het beste rekening houden dat ze niet een te lange jas kopen want dit zorgt ervoor dat je nog kleiner lijkt. Je teddy coat outfit moet namelijk niet uitstralen als of de jas jou draagt.

Terug naar Style tips