Menu
Taupe: de outfit tips

Taupe is een zeer neutrale kleur die vrijwel iedereen goed kan hebben. Toch kan het soms wat lastig zijn leuke items in deze kleur bij elkaar te matchen. In deze blog krijg jij tips wat betreft een taupe outfit en weet jij hierna precies een stylish taupe outfit te creëren!

De kleur taupe combineren

De kleur taupe is heel divers en kan dan ook met zowel warme als koele tonen gecombineerd worden. We zien de kleur vaak terug in taupe enkellaarsjes of taupe laarsjes. Deze zullen dankzij de handige kleur bij heel veel outfits staan. Maar ook je kleding met taupe combineren kan heel stijlvol zijn. Zo zijn er zeker een aantal kleuren die de kleur taupe complimenteren en die je dus in je outfit zou kunnen verwerken:

  • Wit

Wit geeft in combinatie met de kleur taupe een frisse look. Hoewel de witte kleur er uit springt geeft de taupe kleur toch een subtiele en zachte touch aan je outfit. Heel leuk als je een witte broek met een truitje in taupe wilt combineren.

  • Emerald groen / donker groen

Een andere kleur wat prachtig bij taupe staat is Emerald groen. Deze kleur groen ligt tegen de donker groen aan maar heeft zo zijn eigen prachtige uitstraling. Deze twee kleuren samen gecombineerd zorgen voor een prachtige en luxe outfit. Zo is het natuurlijk ook mogelijk om je emerald groene rokje of jurkje te combineren met een stel mooie taupe schoenen of pumps.

  • Taupe

De kleur taupe staat goed bij.. taupe! En daarmee bedoelen we niet dat je heel outfit eenzelfde kleur hoeft te hebben. De kleur taupe komt in heel veel verschillende neutrale tinten. Taupe combineren met een andere tint taupe kan zorgen voor een prachtige casual look! Maak je outfit af met een ander kleur tas en schoenen en je taupe outfit is gereed.

Copenhagen Damesschoenen enkellaarsjes Copenhagen Damesschoenen enkellaarsjes v.a. € 210,00.- Bekijk product
Sendra Damesschoenen enkellaarsjes Sendra Damesschoenen enkellaarsjes v.a. € 180,00.- Bekijk product
Paul Green Damesschoenen enkellaarsjes Paul Green Damesschoenen enkellaarsjes v.a. € 189,95.- Bekijk product
Floris van Bommel Damesschoenen enkellaarsjes Floris van Bommel Damesschoenen enkellaarsjes v.a. € 138,00.- Bekijk product

De leukste items in taupe

Ieder item kan je wel in deze neutrale kleur vinden. Maar er zijn een aantal items die je volgens ons écht in het taupe nodig hebt. Om jou een beetje te inspireren tijdens je zoektocht naar een taupe outfit geven we jou een paar items als tip!

# Taupe wollen trui

Deze lekkere warme trui kan je heel gemakkelijk combineren met een witte broek en misschien ook wel taupe schoenen. Op deze manier heb je een lekkere warme outfit zonder dat deze al snel te donker is. Ook kan je de trui overal snel overheen gooien wanneer het nodig is. Taupe combineren kan echt met iedere outfit of kleur!

# Taupe pumps

Mooie hoge taupe pumps zijn een echt musthave wanneer je op zoek bent naar een hak die onder iedere outfit zou staan. Kies een taupe kleur die dicht bij je eigen huidskleur in de buurt komt en je hebt een nude pump voor vrijwel iedere gelegenheid. Ook zijn taupe kleurige laarsjes ideaal omdat ze onder iedere outfit passen!

# De lange jas

Wanneer je op zoek bent naar een tijdloze jas, is de lange taupe kleurige jas ook zeker een aanrader. Deze neutrale kleur zal altijd mooi blijven en met de tijd mee gaan. Zeker een goed investering!

Bar decor oorbellen jassen Bar decor oorbellen jassen v.a. € 7,95.- Bekijk product
Taupe Sjaal  Zebra -  Wintersjaals - Taupe + Wit Taupe Sjaal Zebra - Wintersjaals - Taupe + Wit v.a. € 27,95.- Bekijk product
Shopper - Taupe Shopper - Taupe v.a. € 28,00.- Bekijk product
Schoudertas - Taupe Schoudertas - Taupe v.a. € 30,00.- Bekijk product

 

Terug naar Style tips