Menu
Styling combinaties met een V-hals top

Er zijn duizenden verschillende tops met tientallen diverse halzen. Een top met V-hals is daar een van. De ene halslijn kan beter bij een bepaald figuur passen dan een andere halslijn. Een V-hals top past het beste bij vrouwen met een appel- of zandloper figuur. Dus wanneer je slanke benen, smalle heupen, bredere schouders, vollere borsten en kleinere billen of juist duidelijke taille, goed gevormde borsten, ronde billen, bredere heupen en symmetrische heupen en schouders hebt dan verdient een V-hals top zeker een plekje in jouw wardrobe. Heel leuk die V-hals, maar hoe style je het tot een fashionable outfit? Ik heb een aantal styling combinaties voor je op een rijtje gezet waardoor je zelf een creatieve outfit kan samenstellen met een leuke V-hals top.

V-hals top met een jacket

Een top met V-hals is een tikkeltje bloter dan een vierkante of ronde hals. Als je dit minder fijn vind is een jacket een mooie toevoeging aan je outfit. Dit geld uiteraard ook wanneer je jezelf wel totally comfy voelt in een V-hals top. Je kan het jacket immers altijd uit doen! Wanneer je je taille extra wil accentueren raad ik je aan om een korte jacket met eventueel driekwart mouwen te kiezen. Op deze manier oogt je taille namelijk smaller.

V-hals top met juwelen

Omdat de hals een stukje dieper is en je dus meer huid ziet is dit hét moment om je sieradenkist door te zoeken naar die leuke ketting(en). Je bent niet verplicht om de rest van je sieradenkistje weer op te bergen hoor. Catchy armbanden en oorbellen kunnen ook een hele leuke toevoeging zijn. Heb je een night out met de girls of een festival op de planning staan? Wat dacht je dan van een top met V-hals in combinatie met een bovenarm armband!

V-hals top met kant

Eerlijk is eerlijk, een top met V-hals is nu eenmaal wat spannender dan een vierkante of ronde hals. Je kan het nog een tikkeltje spannender maken met een touch of lace. Dit hoeft totaal niet ordinair te zijn, het kan juist heel elegant ogen! Er zijn genoeg V-hals tops voor dames waar een kanten randje aan vast zit of waar een stuk kant achter verwerkt is. Je kan natuurlijk ook een kanten hemd onder een V-hals top dragen.

V-hals top met een hoge taillerok

Deze combinatie is toch wel echt een all time favourite. Een V-hals top weggestopt in een hoge taillerok heeft een super elegante uitstraling. Je kan het zo stijlvol of juist urban maken als je zelf wil. Een witte top met V-hals en een zwarte hoge taillerok is een van de elegantste outfits voor vrouwen. Wil je juist voor een urban look gaan? Kies dan voor een (destroyed) denim rok met hoge taille gecombineerd met een kleurrijke V-hals top en toffe sneakers. Of ga voor een witte V-hals top met statement sieraden en het lijkt alsof je zo uit een Beyoncé videoclip bent gestapt.

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.