Menu
Stoere mix van leren items in je outfit verwerken

Een garderobe is niet compleet zonder een aantal leren items; dat geldt voor bikers, maar ook voor mensen die niets met motorsport hebben. Zowel bij mannen als bij vrouwen staan deze leren kledingstukken doorgaans goed, los van iemands leeftijd en postuur. Kies je voor een biker jas voor dames, of ga je als man voor een leren broek? De mogelijkheden zijn eindeloos, daar de leren kledingstukken goed te combineren zijn met bijvoorbeeld een jeans of een stoffen pantalon. Naast de leren jas en broek, kun je de garderobe aanvullen met een aantal leren accessoires. Denk aan een stoere leren armband, of bijvoorbeeld een brede leren riem. Ook leren schoenen staan vaak goed.

Verschillende leren kledingstukken combineren als man 

Als man kun je kiezen voor een donkere jeans, gecombineerd met hippe sneakers en een stoere heren leren jas. Met name een donkere jeans met een donkerbruine of zwarte leren jas doet het goed. Naast de hippe sneakers, zou je hier ook leren puntschoenen onder kunnen dragen. Populair is tegenwoordig een korte leren jas voor heren, welke je open kunt houden als het weer het toelaat. Een gesloten jas kan je slanker laten ogen.

Goosecraft KYLL BIKER - Leren jas Goosecraft KYLL BIKER - Leren jas v.a. € 124,04.- Bekijk product via bol.com
Imitatie leren jas heren - Biker Jack - Zwart Imitatie leren jas heren - Biker Jack - Zwart v.a. € 85,73.- Bekijk product via bol.com
Cipo & Baxx Kunstleren biker-jas met studs Cipo & Baxx Kunstleren biker-jas met studs v.a. € 319,99.- Bekijk product via bol.com
Tom Tailor Jas Suedine Biker Jas 1024298xx10 26306 Mannen Maat - M Tom Tailor Jas Suedine Biker Jas 1024298xx10 26306 Mannen Maat - M v.a. € 101,99.- Bekijk product via bol.com

Onder de leren jas trek je een nette blouse of bijvoorbeeld een basic, wit shirt aan. Maak je outfit compleet door de jeans te combineren met een nette leren riem. Kies voor een riem waarvan de kleur past bij de jeans zelf, of bij de kleur van het leren jack. 

Leuke combinatie voor vrouwen met leren items 

Naast de combinaties van kledingstukken voor mannen, is een dergelijke mix ook voor dames mogelijk. Combineer de biker jas bijvoorbeeld met een lichtblauwe jeans of een mooie pantalon. Onder het leren jasje draagt je een hip shirt met opdruk of bijvoorbeeld net als mannen, een nette blouse. Vergeet geen riem te dragen, het maakt de outfit compleet! De biker jassen voor dames zijn vaak relatief kort. Het voordeel hiervan is dat je benen langer zullen lijken dan bij het gebruik van een langere jas. Daarbij laat een leren biker jas voor dames je smaller lijken. De leren jassen voor dames worden in verschillende kleuren aangeboden. Ga je voor wit, cognac of bijvoorbeeld zwart? Bekijk ook zeker de mogelijkheden van leren shorts. Deze zijn heel gemakkelijk te combineren.

Kwalitatief goede leren jassen gaan jaren mee 

Met de keuze voor een kwalitatief goede leren jas ben je ervan verzekerd een lange tijd vooruit te kunnen. Dit is zeker een groot voordeel ten opzicht van nep leer. Ook wanneer je de jas intensief gebruikt! De jassen gaan normaliter meerdere jaren mee bij een normaal gebruik ervan. 

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.