Menu
Stijlvol panterprint combineren!

Veel mensen denken aan het woord ordinair als ze iets over panterprint horen. Maar deze knappe print hoeft helemaal niet zo gestyled te worden! Het is een print die nooit uit de mode zal gaan en eigenlijk heel gemakkelijk stijlvol te dragen is! Een panterprint outfit kan van top tot teen panterprint zijn, maar ook door 1 item in de print te dragen creƫer je een coole look. Wij hebben voor jou hieronder onze favoriete manieren om deze tijdloze print op te dragen, op een rijtje gezet!

Panterprint broek

Met een beetje lef combineer je een panterprint broek heel gemakkelijk. Als je voor de panterprint broek kiest, hou je de rest van je outfit gewoon simpel en neutraal om het classy te houden. Een panterprint palazzo broek, een zwarte top, leren jasje en stoere enkellaarsjes maken bijvoorbeeld samen een stijlvolle maar stoere look.

Leopard jas

Een andere easy manier waarop je panterprint kunt combineren, is door een panterprint jas aan je garderobe toe te voegen. Dit kan een neppe bontjas zijn of een bikerjack. Met dit item kun je diverse soorten outfits een interessant tintje geven, op een tijdloze en stijlvolle manier!

Panterprint schoenen

Misschien wel het makkelijkst te combineren item: panterprint schoenen. Enkellaarsjes, pumps, sandalen of sneakers, het kan allemaal. Met een paar panterprint schoenen kun je ook weer diverse soorten outfits afmaken, maar dan op een nonchalantere manier. Panterprint schoenen zijn zeker ieder jaar weer super fashionable!

Leopard & color

Met nog wat meer lef, combineer je panterprint met felle kleuren. In een panterprint outfit met kleur maak je gegarandeerd een statement. Maar dit staat toch echt super leuk! Een fel roze broekpak met panterprint schoenen of een tas? Ontzettend stylish!

Panterprint accessoires

Durf je het echt niet aan om kleding met een panterprint te dragen? Combineer dan panterprint toch in je outfit door middel van accessoires. Een crossbody tas of sjaaltje in een knap panterprintje maakt ook weer verschillende soorten outfits heel interessant!

Zo zie je maar weer dat het helemaal niet lastig of ordinair hoeft te zijn om panterprint te combineren! Of je nou kiest voor panterprint schoenen, broek, jas of tas, fashionable ben je met de print hoe dan ook! Shop hieronder alvast onze favoriete panterprint items ;)))



Terug naar Tips & Tricks
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!