Menu
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

Stijlvol ondernemen doe je met deze benodigdheden

Stijlvol kleden is voor veel mensen aan de orde van de dag. Stijlvol ondernemen is echter nog niet voor veel ondernemers aan de orde van de dag. Dit komt onder meer doordat veel ondernemers druk zijn met hun dagelijkse bezigheden. Zij ervaren hierdoor een gebrek aan tijd om echt stijlvol door het leven te gaan.

Stijlvol ondernemen hoeft echter niet lastig te zijn. Allereerst is het belangrijk om voor jezelf te definiëren wat stijlvol ondernemen is. Vind je het bijvoorbeeld stijlvol om elke dag netjes in pak naar je kantoor toe te gaan? Of vind je het juist stijlvol om over stijlvolle benodigdheden te beschikken? Een hippe laptophoes, een hip kantoor en een hippe drinkbeker zijn hier goede voorbeelden van.

Ten tweede is het belangrijk om de juiste benodigdheden in huis te halen. Uiteraard zijn voor elke ondernemer bepaalde benodigdheden onmisbaar. Deze onmisbaarheid kun je echter prima combineren met het stijlvolle aspect.

Koop een stijlvolle agenda

Wil je graag een agenda kopen? Bekijk dan eens op je gemakje het aanbod van agenda’s. Je merkt dan al snel dat elk soort agenda op zijn eigen manier uniek is. Sommige agenda’s zijn erg groot, sommige agenda’s bieden veel schrijfmogelijkheden en andere agenda’s zijn juist erg stijlvol.

Het is vooral van belang dat je je nieuwe agenda op je wensen afstemt. Wil je je agenda meenemen naar potentiële klanten? Kies dan zeker voor een stijlvolle agenda. Met zo’n agenda straal je direct klasse en betrouwbaarheid uit. Onopgemerkt beoordelen potentiële klanten je op de attributen die je mee hebt naar een afspraak.

Kleed je stijlvol aan

Stem je kleding af op het soort bedrijf dat je hebt. Ben je actief als loodgieter of als schilder? Dan kun je uiteraard geen maatpak aan. Je kunt je echter in dat geval alsnog stijlvol aankleden. Dit doe je bijvoorbeeld door kleding met je logo te laten bedrukken. Of je doet dit door in kwalitatief hoogwaardige werkkleding te investeren.

Werk je elke dag op je kantoor? Dan heb je uiteraard veel meer mogelijkheden om je stijlvol aan te kleden. Zodra je je stijlvol aankleedt, werk je waarschijnlijk ook efficiënter. Werken in een joggingbroek is bij de meeste ondernemers debet aan een mindere concentratie.

Een stijlvol notitieboek

Een notitieboekje kopen doe je niet zomaar. Nee, je hebt namelijk de keuze uit heel veel soorten notitieboeken. Zo kun je voor een exemplaar kiezen dat je na een paar keer gebruiken weg kunt gooien. Of je kiest voor een stijlvol notitieboek. Een notitieboek waar de klasse gewoon van afdruipt. Dát is precies wat je wilt als je stijlvol wilt ondernemen. Investeer daarom in een stijlvol notitieboek.

Een stijlvolle werkplek

Tot slot is het ook wenselijk dat je werkplek stijlvol is. Investeer in fraaie meubelen, investeer in ergonomie en kleed je werkplek leuk aan. Krijg je wel eens klanten op bezoek? Met een stijlvolle werkplek straal je veel uit. Een goed begin is het halve werk; zorg daarom te allen tijde voor een stijlvolle werkplek. Houd je werkplek uiteraard ook netjes en schoon.

Terug naar Style tips