Menu
Steve Madden Europe Fall/Winter Collectie 2018

Yes! De nieuwe herfst/winter collectie is er! De collectie is verdeeld in een aantal thema's. Per thema zijn pumps, laarsjes, sneakers en meer ontworpen die zeker heel interessant zijn. Bij het ontwerpen is gekeken naar de laatste fashiontrends en hier heeft Steve Madden een eigen twist aan gegeven. Hieronder hebben wij de thema's kort voor je toegelicht en zie je ook al onze favoriete stijlen uit de collectie.

Be Daring

Dit thema draait om lef. De schoenen binnen dit thema hebben felle kleuren of een gave print. De stijlen van de schoenen zijn ook uniek en opvallend. Je moet dus wel iets van lef hebben om ze te dragen, maar cool zijn ze zeker!

Be Confident

Wees zelfverzekerd! Dit thema heeft vooral high heels voor de moderne en zelfverzekerde vrouw. De stijlen en kleuren zijn klassiek en super makkelijk te combineren. Deze schoenen zullen je gegarandeerd een goed gevoel geven.

Be Bold

Stoere enkellaarzen vind je in deze categorie. Voor girls met een edge heeft Steve Madden een aantal super gave, maar ook heel comfortabele laarsjes ontworpen. Ook deze zijn overal mee te combineren en geven een gewaagdere uitstraling aan je look!

Be Curious

Dit thema bestaat uit moderne en strakke stijlen, of dit nou heels of flats zijn. De kleuren zijn klassiek en de schoenen kun je overal mee combineren. Als je van een beetje avantgarde houdt, zul je hiertussen zeker iets moois kunnen vinden.

Be Weird

Een thema voor de echte durfal. Hou jij van gekke en opvallende schoenen, met coole stijlen en kleuren die je bijna niet op straat ziet? Bekijk dan eens de sneakers binnen dit thema. Super gaaf!

Be Passionate

Ultra sexy sandalen en high heels vind je binnen dit thema. Perfecte schoenen voor een spannende date, een avondje stappen, of voor een dag waarop jij je gewoon extra vrouwelijk wilt voelen. Prachtige stijlen en klassieke kleuren maken deze schoenen geweldig om naar te kijken!

‘BE BOLD. BE PASSIONATE. BE…….GEN STEVE’

Hieronder hebben wij onze favoriete stijlen uit de hele collectie voor je verzameld. Benieuwd naar de rest van de collectie? Klik dan hier om deze te bekijken! Have fun ;)))

Terug naar Shopping