Menu
Statement ketting stylen: tips & tricks

Met een statement ketting breng je nét dat ene stukje personality terug in jouw outfit. Of jouw favoriete kleur nou knalgeel, felrood of zwart is, met dit onmisbare accessoire is jouw outfit altijd uniek en origineel, en straal je echt karakter uit. Denk dus niet dat dit expliciete accessoire niks voor jou is, want er is genoeg keus!

Bohemian

De zomer is weer om de hoek en dus ook alle festivals. Begint het bij jou ook al te kriebelen, maar weet je nu al niet wat je aan moet doen? Geen stress, het is namelijk heel simpel. Je hoeft met dit accessoire helemaal geen nieuwe uitbundige outfit te gaan samen stellen. De trick is namelijk om de statement ketting te combineren met een eenvoudige outfit. Hierdoor springt hij er nog meer uit. Ideaal dus, want je hoeft geen volledig nieuwe outfit te scoren! Helemaal hip is de 'ibiza style' of ook wel de bohemian ketting. Hij is groot, kleurrijk, shiny, en vrolijk. Ze staan ook vooral bekend om de grote bloemen en de felle kleuren. Combineer hem met een zwart strak jurkje, of een simpel spijkerbroekje met een zwart shirtje, en hij knalt er echt uit! Maak het ook af met een leuk kleurrijk riempje of een zonnebril en jij loopt er hartstikke fashionable bij voor weinig geld.

Laat een onvergetelijke indruk achter

Sta jij graag in het middelpunt van de belangstelling? Of ben jij gewoon helemaal into fashion? Dan is deze ketting wat voor jou. Hij laat hoe dan ook een indruk achter, dus grijp je kans om op te vallen en ga voor je favoriete kleur of print en maak hem helemaal you. Je kan hem eigenlijk wel combineren met alles. Hij staat hartstikke tof op een basic outfit, maar juist op een knal shirt kan jij hem ook rocken. Combineer de kleuren wel altijd goed, je wilt niet dat hij vloekt met de rest van je sieraden. Probeer hem ook eens op een chique coltruitje te dragen om het allemaal nog interessanter te maken. Je kan eigenlijk niet meer mis met de statement ketting.

Terug naar Tips & Tricks
Geschreven door:
Michèl
Michèl

Ik ervaar fashion als een vorm van zelfexpressie. Je individualiteit vinden, definiëren en omarmen. You are what you wear, right?