Menu
Spring outfit inspo: GUCCI inspired espadrilles

Iedereen kent ze wel, de espadrilles. Alleen de naam brengt je al in een zomerse bui. Ze zijn de afgelopen jaren razend populair geworden, en haast niet meer weg te denken. Wil jij weten hoe jij die 'fresh out of the runway' look creëert geinspireerd door Gucci? Lees dan gauw verder!

Stijlvol en toch comfortabel

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat het weer perfect weer wordt voor espadrilles. Deze schoenen zijn perfect voor wanneer het warmer wordt, maar nog steeds te koud is voor open schoenen, en te warm voor dichte schoenen. Ze komen in alle soorten en maten maar het geen wat ze allemaal gemeen hebben is: comfort. Ze zijn heerlijk luchtig, gemakkelijk en licht. Dit maakt ze perfect voor de lente. Doordat ze ook nog een verkrijgbaar zijn is allerlei soorten printjes en kleuren kan jij ze ook afstemmen op al je outfits, en zijn ze dus hartstikke stylish!

Lente proof

De schoenen hebben een luchtige look en zijn ook gemaakt van aardse materialen zoals gevlochten en geweven touw, gecombineerd met stof. Het traditionele model is gemaakt met een platte touwzool, maar hier kan ook enorm in gevarieerd worden. De sleehak en de peeptoe zijn ook erg gewild. Sommige komen zelfs met lintjes die je om je been kunt knopen. Combineer ze met een luchtig jurkje, of met een witte broek voor dat ultieme vakantiegevoel, get the Ibiza look!

Gucci inspired

De espadrilles zijn vrijwel in elke collectie van de grote designers vertegenwoordigd, maar Gucci heeft er wel voor gezorgd dat de populariteit van deze schoenen enorm de pan uit rees. Het merk heeft er weer zijn eigen draai aan gegeven en ze nemen de hele wereld over. Elke bekende influencer is er wel mee gespot. De bekendste zijn dan ook de espadrilles met het signature printje van Gucci, en natuurlijk de cremekleur espadrilles met het welbekende logo. Laat je hier lekker door inspireren en neem eens een kijkje in de espadrille wereld. Zoek dan ook vooral naar de zachte kleuren zoals de creme en nude voor die elegante en zachte lente look.

Terug naar Must haves