Menu
Spijkerrok combineren: 4x outfit!

Wij zijn helemaal dol op rokjes. Er is een soort rokje die volgens ons een echte musthave is voor elke vrouw, namelijk het spijkerrokje! Je kunt eindeloos een spijkerrokje combineren, het hele jaar door. En onze 4 favoriete spijkerrok outfits hebben wij hieronder voor je op een rijtje staan.

Tomboy spijkerrok outfit

Een spijkerrokje is natuurlijk heel girly, maar is dat niet echt je stijl? Een mooie balans tussen tomboy en girly creëer je door je spijkerrokje te combineren met toffe witte sneakers en een oversized trui. Zet je favoriete zonnebril op en neem cool rugzakje als tas mee. Zo zie je er niet té meisjesachtig uit, maar ben je ook niet gekleed als een jochie!

Denim chic look

Je kunt ook een wat nettere spijkerrok outfit samenstellen. Dit doe je heel gemakkelijk door je spijkerrok te combineren met een mooi passende blouse en kekke sandaaltjes of loafers. Dankzij de spijkerstof is je outfit niet té fancy, maar de blouse haalt een deel van het casual gevoel weg. Ook weer een hele mooie balans. Dit soort outfit is ook super makkelijk te combineren als het koud is: doe een panty onder je rokje en in plaats van sandaaltjes of loafers, een paar mooie laarsjes!

Lee Midi Skirt Denim Vrouwen Rok - Maat W26 Lee Midi Skirt Denim Vrouwen Rok - Maat W26 v.a. € 69,95.- Bekijk product via bol.com
rok - spijkerrok - denim - lente collectie - denim rok - denim skirt rok - spijkerrok - denim - lente collectie - denim rok - denim skirt v.a. € 39,95.- Bekijk product via bol.com
Geisha Rok Denim Rok 46300 10 Stonebleach Denim Dames Maat - L Geisha Rok Denim Rok 46300 10 Stonebleach Denim Dames Maat - L v.a. € 89,99.- Bekijk product via bol.com
Meisjes rok denim - Cotton Meisjes rok denim - Cotton v.a. € 29,95.- Bekijk product via bol.com

Grungy & cool

Deze look is misschien niet voor iedereen, maar zeker het proberen waard. Een grungy spijkerrok outfit creëer je door een stoer uitziende spijkerrok te combineren met biker boots en een tof band t-shirt. Doe hier als het wat frisser is je favoriete leren jasje op en je bent good to go! Geen traditionele look, wel een hele gave!

Klassiek boho style

Je kan nooit fout gaan met een boho look. Je favoriete spijkerrok kun je combineren met leren sandaaltjes en een crop top met franjes. Dit geeft een boho/hippie uitstraling aan je look. Draag er een leren crossbody tasje bij en maak je boho spijkerrok outfit helemaal af door een veertje in je haar te vlechten. Deze look vinden wij super cute!

Een spijkerrok outfit combineren kan gemakkelijk op deze 4 manieren, maar natuurlijk zijn er nog veel meer geweldige combinaties mogelijk. Onze favoriete items hebben wij hieronder al voor je verzameld, ter inspiratie voor het shoppen naar een nieuwe toffe spijkerrok en alles wat erbij hoort. Have fun ;)))

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!