Home / Fashion Blog / Trend watch / Spijkerblouse combineren: 3 outfits

Spijkerblouse combineren: 3 outfits

Door Lauren - op 19-04-2019
Spijkerblouse combineren: 3 outfits

Als er iets is wat gewoon nooit uit de mode gaat, dan is het wel denim. Denim kan gewoon echt al-tijd. Of je nou gaat voor een stoere casual look, of voor een super chique look, een denim blouse is oneindig te combineren. Echt alles is mogelijk! Wil jij weten hoe jij hem het best kunt stylen? Check dan deze 3 outfits:

Casual & relaxed

Ga jij het aller liefst voor die dagelijkse casual look? Dan is de denim blouse de ideale oplossing. Combineer hem op een zwarte leren broek, of op een witte jeans en stop hem er aan de voorkant erin. Een leuke sneaker eronder en je rockt deze casual look helemaal, terwijl je er ook super stylish bij loopt. Super relaxed is ook de oversized lange spijkerblouse. Het mooie weer is weer onderweg, dus dit is de ultieme kans om hem te dragen als oversized jurk. Draag er een leuke biker boot onder en maak je look helemaal af met een accessoire zoals een speelse riem of een bandana. Check hier de 3x bandana haarband look.

Denim chic

Wil jij juist meer voor een klassieke look gaan voor die ene belangrijke presentatie? Ook hier komt de demin blouse perfect van pas. Haal je kokerrok en je pumps tevoorschijn en stop je blousje in de rok. Style hem af met een statement ketting en jij komt super chique en vrouwelijk voor de dag. Ready to rock the day.

Denim on denim

Voor de echte waaghalzen kun je ook nog gaan voor de denim on denim look. Deze is namelijk helemaal hot op het moment. Je moet er hierbij wel op letten dat je óf voor een zelfde tint denim kiest voor je broek of rok, óf juist voor een compleet contrasterend type denim te gaan. Zo voorkom je een enorme chaos in je outfit. Verder ben je hier super vrij in, mix and match er op los met al je denim items en zoek vooral de juiste tinten bij elkaar!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lauren Lauren

Altijd op de hoogte van de laatste trends. Is dol op shoppen, reizen & alles wat met fashion te maken heeft.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven