Menu
Sneakers onder een jurk: super stylish!

Als jij nog niet bekend was met het 'sneakers onder jurk' fenomeen dan heb je duidelijk iets gemist, want een betere combinatie van stylish en toch comfy bestaat er niet! Je hebt hier dus echt the best of both worlds, en het is ook nog eens hartstikke trendy. Wij geven toe, ook wij gingen er niet vanuit dat dit óóit een trend zou worden, maar wat zijn we er blij mee. Ben jij nou heel benieuwd hoe je flawless mee gaat met deze trend? Of kan je simpelweg wel wat tips gebruiken? Lees dan gauw verder.

Hoe style je ze nou op elkaar?

Het cruciale deel is natuurlijk het stylen. Het is bij deze combinatie van items er op of er onder, dus besteed hier wel de zo nodige aandacht aan. Het aller belangrijkste is dan ook dat je je sneakers matched bij je jurk. Het leuke aan deze trend is dat er eigenlijk geen echte regels zijn waar je je aan dient te houden, zolang het maar leuk op elkaar staat en vooral comfortabel zit. Ook zijn de sneakers tegenwoordig weer helemaal in. Zó in zelfs, dat ze nu dus onmisbaar zijn en ook onder jurkjes gedragen kunnen worden, zelfs de statement sneakers. Een handige tip: is je jurkje kleurrijk, of heeft het een druk printje? Ga dan voor een neutrale sneaker. Heb je een neutraal jurkje? Ga dan voor een statement sneaker. Twijfel jij nou nog steeds over de kleur? Een witte sneaker onder een jurk kan ALTIJD! Witte sneakers hebben gewoon echt een green card wat betreft elke outfit, je zit nooit fout met een witte sneaker. Ze ogen clean, netjes, en classy, perfect voor onder een chique jurkje dus!

Wat voor sokken draag je nou in sneakers onder jurk?

Vooral met blote benen onder een jurkje is het cruciaal om geen sokken te showen! Dit leidt enorm af van je outfit en neemt die chique uitstraling compleet weg. Je kunt er voor kiezen om daarom geen sokken te dragen. Als je dit niet fijn vindt zijn er ook nog super handige sneakersokken die totaal niet opvallen, ideaal!

Let op je figuur

Wanneer je sneakers onder een jurk draagt moet je natuurlijk wel letten op je figuur. Je wilt natuurlijk niet lomp overkomen ook al heb je een jurk aan. Een tip voor de wat vollere dames onder ons: draag geen smalle sneakers, ga voor een statement sneaker! Hoe smaller de schoen, hoe breder je benen lijken. Voor de dames onder ons met korte benen: draag lage sneakers. Hoe lager je sneakers, hoe langer je benen lijken!

Terug naar Get the look